.Gondolom másnak se ez az elképzelése.
majd most megtanulsz káromkodni igen cifrán
Néhány haveromnak attól a debedelemtől lényegesen újabb 2002-2004 típusk vannak, szervizenként a jó Istent is ráköltik, azt, nagyon csodálkoznak amikor az én félmillió km-es autómba(1999 toyota hiace) a nálam lévő 3,5 év alatt az olajcserén meg a vezérműszíj, illl. gumi cserén (fogyó-kopó)
Kicsit csörög már a kuplungom(mondjuk már 1,5 éve) majd valamikor azt is kell( komplett kuplungtárcsa, szerkezet, kinyomócsapágy 36 000 huf forint+ munkadíj
és azzal eddig mentem vagy 8000 km-ert...
de béemvé sem...
, minél közelebb érünk annál durvábbakat írnak, csak kawaszekin kívűl senki nem ír a témához hozzá így nem hoztok könnyű helyzetbe
én azt mondanám az eddigiek alapján csúsztassunk a pótdátumra 29-30,
de várnám véleményetek, ki mit szól hozzá. Bár egészhétvégés esőzés 100 km/h órás szelekkel tarkítva, nem épp az amire vágytam
A koppanás csak akkor van, amikor sz@r időt szajkóznak és mégis jó idő lesz, volt már ilyenre példa. Mindenesetre kiszámíthatatlan bizonytalan időjárást jósolnak
Ti is nézegethetnétek valami időjárásfélét, ki mit talál, én csak ilyeneketet találok...
,mert a bógod vevő,összefüggésben van a shell kúton benzin fejében,a zsebedből otthagyott lóvéval
.
Így nem lesz bódog vövö.
,
.ez csak játék honda legómotorka
.
,akkor később megyek
,a gumizás szerintem ma elmarad
.
, Eszter nem volt vidám.
csak néha pízt is köll keresnem.
Ezt szajkózta.
Mondtam a bútorokat adom.
, de hogy az a feka hogy jön a képbe?
, te tőrbe akarsz csalni bennünket
, vagy nem csak piesszel és kajával akarsz feltölteni bennünket.
,egy fullos galant kényelmesebb mint a vele egykorú 5ösök.
,és az extra is több benne,csak nem kell rákölteni a vételárát félévente
.de kinek mi...
.
Nekem teljesen mindegy mikor lessz, mert én minden képpen kocsival mennék. Bár ha a későbbi időpontban lessz még az is lehet, hogy motorral tudok menni, ha BASI mester befejezi addigra.
A későbbi időpontban csak annyi a bibi, hogy akkor Tündi nem tud jönni, mert vizsgaidőszak van. (mondjuk akkor többet tudok inni, mert nincs kontroll