Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaj máá hadjad jó szerelő vagy,ez tuti,a Szabi meg lázadó
Mivel? Bélussal, azért annyira nem jó
Remélem már elindultál.
Az meg tény hogy én akkor hagytam abba a motorsze3relést amikor te a 8 általánost és utána te megtanultad a szakmát és már ezekkel a tipusokkal találkoztál, az neked érdem, és ezt nem firtatta senki ,
Az meg Action hogy itt bent tudsz szerelgetni az meg azért van mert neked fizet érte a cég nekem bele kéne férjen a munkámba, és ebböl már elegem lett, de tökmind1 én neked akartam azzal segiteni hogy nem én csináltam meg az itteni szarokat hogy legyen egy kis pénzed, bocs ha ezért szar szerelkőnek tartasz.
ennyi
Hát azért a nőbe nem lennék biztos
én 15-perc alatt ott tudnék lenni
Elég volt a gallantot a mosómedvének odaadni gyorsan biktunk rajta 1 kilót
tudod nőt(pasit) autót,motort nem adunk kölcsön ez íratlan szabály
jajaja ez így szokott lenni
Egy szaros magyar nyelvű használati se volt hozzá, leg közelebb majd szólok a sünöknek azokra lehet számítani
Bicske? Passzolom a kérdést, Zolika megörült Én nem is tudom hogy gondolta hogy motort adok kölcsön
Action13, van új főzésű pályinkám, meg némi sör, megkéne kóstolni.
Van 20 perced.
hmm...na az nekem kb 2-év mulva jön el ja és vegyél pár órát cam kezelésből ha gondolod segítek, , , , , , , , , , , , , , , , ,
nem tod mikor lesz vidi felrakva?én nem találok
Tiszta ideg voltam,szereztem egy kamerát feltettem csapattam egy igazit benne volt 260nál szembe előznek,erre az a szar kamera mert nem jó gombal állítottam le ,letörölt mindent.Üvölteni tudtam volna úgy hogy soha többé videó.
Akartam de sajna így jött össze!
Kössze Zozo!
á basi ma menni kellett zoral volt a menet bírom mikor visszanéznek,na nem a motor szépsége miatt inkább a hangja az azért nagyon zsír azt megmondom ,
Akkor Boldog Szülinapot
ÁÁÁ! Az mán tegnap este meg vót! Kicsit el is" fáradtam" tegnap!
nállatok ez valami féle dopping?nem értem olyan hülyék vagytok nem hogy innátok egy sőrt azt okés inkább azt szerveznétek hova megyünk csavizni és egy jót inni