Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szeva Fazi
az jövő7vége tudtommal
Jó estét.
kolléga monta neki 12mikulás évült el 1 darabig szinte minden nap nálla ültek a szürke kutyák mig rá nem jöttek hogy nincs semilye(a nevén)és nem tudnak mit elvinni tőlem vihetik a lábvizem
Koszi Jimy! , , , , , ,
Polgariba tuti megyek
Ghost nem jon azt tudom ,Bontos meg nem jelzet
Szevasztok trogerek!
Milyen szaRjét
gyere nyugodtan de ebéd csak délutánra lesz
Múlthéten 10 kg őzet főztem jb-be most 8 kg marhapörit csinyálok, mert jönnek a komák szülinapot köszönteni...
Te nem Bogyeszhez mentek?
Pipi szombaton délelőtt megyek hozzátok viszem a szarjét.
Mindenki
Innen
El
Tünt
Hova
Hát ha sokat eljársz lassan hamarabb volnál ha kifizetnéd azt a 8,7 millát Néhány év múlva az ügyvéd többet kaszál rajtad...
Egyébként ezt neked ki mondta, hogy elévűl öt év után
A tárgyaláson kérdezted?:
- Mit is mondott a drága Bíró Úr instállom? ÖT ÉV ?
- Nem ÖT év mondom KÖTÉL...

Egyébként a viccet félretéve Én úgy tudom az Államnak való pénzel tartozásnak nincs elévülési ideje Az örök érvényű, ami teljesítéssel vagy halállal szüntethető meg. Bár halállal sem föltétlen, mert örökölhető az adósság... (persze ezek csak rémlenek valahonnan, nem föltétlen biztos amit írtam )
Pipi ezt már megbszéltük telefonon én sem tudom hogy ki találja ki ezeket a törvényeket álitólag a mindenkori hazai füst árakkal szorozzák de a jó hir hogy törleszt hetem max 61 hónap alatt azaz havi146000ft-al 5-év után elévül szerinted fizetni fogom csak a lényeg hogy mindig járhatok az undoritó pofályuk elé és az ugyvéd 40papir/alkalom ja és közölték,akinek telik ügyvédre az ne panaszkodjon,viszont nélküle halott vagy 1szerüen hivatalosan kirabolnak ezért szeretném hogy vége legyen még ha beülős is
A 8,7-re azt a 60 ezret honnan számolták ki?
Kiváncsi lennék, hogy ezek az összegek honnan jönnek ki?
Ráadásul, hogy forgalomba semmi nem került mitől károsodott az állam...
Legközelebb meg ha autót akarsz kölcsönvenni sürgős ügyeid elintézése végett, ne olyat találj ami teli van púlos cuccal...
Látod tavasszal az a szerencsétlen fószer aki mikrobuszt akart lopni bepattant el is indult vele, csak nem sejtette, hogy rendőrautó és hátul volt még 2 fakabát...
Őt forró nyomon elkapták... (üldözés nélkül )
ja és a vámos poénkodott hogy jobban vagyok mert halotta hogy megtagadtam a vallomást rosszullét,fejfájásra hivatkozva mondom neked is fájt volna a fejed ha téged is ugy összevertek volna erre nem vagytok büszkék?kérdezte papir van,mondom igen a wc-ben feltekerve
kb 21 perc alatt lezajlott dolog!hivatalosan kaptam(irom)nyolcmillióhétszázhatvanezer forint jövedékit plusz perköltség plusz buntetés plusz ügyvéd próbáltak faggatni hogy kik voltak a többiek mert ha elmondom kevesebb a jövedéki tehát osztódik csak azt nem mondják ha töbeket is mondok akko csoportosan elkövetett büncselekmény és tuti letöltős valomáshoz enyit irtak-nem kiván hozzá tenni...a vallomás megtagadáshoz nem is lehet majd jönni fognak jövedelem,vagyon felmérédre de ugye nekem semmim sincsen kérdeztem mikor lessz ennek vége?hát csak annyit montak eltartmég ez 1 darabig Bélának 3-éve tart
Ez a tróger gyerek merre van, tán ácskodik valamerre?
Napok óta a színét sem láttam...
Uh ténnleg Bogyesz mi volt ma az Úr színe előtt?
Bár ha jó sejtem nem született semmi, és köszönik szépen de most elmennek 3 hónap szabadságra
Illetve ma valami köztisztviselői nap van vagy mi a Bíróságon sem dolgoztak vagy igen?
Ki hírdetett máma ítéletet a karbantartó vagy a takarítónő?
ha akarod
Nagy kurvát akartál írni, ugye?
én még csak most váltam nagy koruvá
hagy pörögjön,kit érdekel,itten má vén FASZOK vannak.