jó reggelt mindenkinek itten olyan vihar van hogy a széltől éri a fa teteje a földet hát igy nem sok pálinkám lesz az eső folyamatos igy meló sem lessz 1 hamar
Mi is pentek delutan erkezunk paran.
Csak meg ismered a vasam edem majd uvolts ram.
Helyet foglaljon aki elobb erkezik.
Mi a szinpad mogotti fuves reszen szoktunk lenni ,ott meg eleg turheto a zaj. Iden is oda probalunk telepedni ,persze ha lesz ott szabad terulet.
Én azt a videót felraktam az üzifalra tegnap, pont egy éve tette fel ide az "army" nevű felhasználó, valamikor itt a 9-en is volt a gyerek egy rövid ideig
Ide is fel akartam rakni, de érthető okból már törölve van
A lényege az, hogy a köcsög mentős majdnem elgázolta pedig lassan ment és lehúzódott, szerencséjén múlott a dolog
Hát nem egy őrült száguldozós a srác, normálisan mentek. Látnának engem menni
A tisztelt rendőrségnek, hogy most jutott eszébe ez
Több ezer gyorsasági videó közül, kiválasztani egy évvel ezelőtit azt üldözni a szerencsétlent
Tavasszal számoltam meg mennyi videó van fent oldalszámot felszoroztam az oldalankénti videók számával. akkor 26 000 db videó volt, azóta egy-két ezerrel gondolom nőtt a száma.
Azt mondta viktorunk, hogy növelni akarja a rendőrség létszámát, de én határozottan azt gondoltam a közbiztonság(rohadék tolvaj cigányok ellen) érdekében És nem arra akarja felhasználni Őket, hogy évekkel ezelőtt felrakott videók tulajdonosait hajkurássza egy csapat hülyegyerekkel. Mondjuk ez a feladat lekötné a mostani rendőri állomány felét, a szellemi tudásának meg az egészét
Tisztelt weboldalas nyomozó lovagok az én kipufogós videómnál is vannak szakaszok ahol bőven 200 felett megyek törtel-nagykőrös közötti szakaszon,(egyébként bármikor ha motorra ülök javíthatatlan vagyok ) küldjenek valami szakértőjüket aki megállapítja ezt a tényt És követelem velem szemben is az eljárás kezdeményezését Micsoda dolog ez, hogy velem kivételeznek még azt hiszem, hogy béna vagyok...
Majd rad csorgog de vedd fel azt a kurva telot!
Tegyétek át...
Juli 24.
Sok szeretettel varok minden 9-es forumost
Csak meg ismered a vasam edem
Helyet foglaljon aki elobb erkezik.
Mi a szinpad mogotti fuves reszen szoktunk lenni ,ott meg eleg turheto a zaj. Iden is oda probalunk telepedni ,persze ha lesz ott szabad terulet.
Ki a franc akar ott zuhanyozni?
Nem inni megyünk?
Még jó, hogy van blokkolóm...
Legalabbis tavaj ahoz kepest hogy motoros tali meg egesztiszta is volt a zuhanyzo
Ide is fel akartam rakni, de érthető okból már törölve van
A lényege az, hogy a köcsög mentős majdnem elgázolta pedig lassan ment és lehúzódott, szerencséjén múlott a dolog
Hát nem egy őrült száguldozós a srác, normálisan mentek. Látnának engem menni
A tisztelt rendőrségnek, hogy most jutott eszébe ez
Több ezer gyorsasági videó közül, kiválasztani egy évvel ezelőtit azt üldözni a szerencsétlent
Tavasszal számoltam meg mennyi videó van fent
Azt mondta viktorunk, hogy növelni akarja a rendőrség létszámát, de én határozottan azt gondoltam a közbiztonság(rohadék tolvaj cigányok ellen) érdekében
Tisztelt weboldalas nyomozó lovagok