benzinel nem pukkan csak gázzal de mondom csak néha de csak inditásnál visszadurran a levegőszűrőbe
na most az elpáron vana felső réz csavar aza bejövő gáz mennyiség oldalt a müanyag azt nem tudom de arra is reagál a fordulat a szivó résznél van két cső muanyag csavarkával az a motorba bejutó mennyiség álitó ezeket szoktam basztatni
mindent betekerek teljesen és amikor tekerem kifelé ott hagyom ahol már veszi a fordulatot és nem torpan.............jól csinálom?szeptemberben rá nézhetnél
ja és a tartájon is van 1 szelep elektromos de álitható is
az jó..... valahol el kell kezdeni....
kint a gáz 106,a benya205,az olaj176ft
szard le az OFF ot
a gázt én is tesztelem fojamatosan de elektronikához nem nyulok csak a reduktoron álitható dolgokhozmert néha inditásnál púkkan
volt már olyan hogy a direkt szürót szátlökte
neked nem szokott?
gyári áttétel?
meg csináltam 1 három állásu kapcsolóra mert automata volt bizonyos vihófok után kapcsolt 2000fordulatnál tehát észre sem vetted hogy gázzal mész de igy már rögtön tudok inditani gázzal igaz néha pukkan egyet-kettőt de megy
106ft kint a gáz és ha olajat hozok lehuzom a szivattyu kábelét hogy ne menjen gázolaj a rendszerbe de letudom szivni az utolsó cseppig
ha benyét hozok 1 liter szoktam bele önteni hogy néha azzal is járódjon de haza felé ott is gázzal jövök igy 100liter tiszta uzem anyag
csak most az olajat viszik mint a cukrot 260ba adom
Van aki láncot és lánckereket cserél.
dolgoznak,család van,nincs net, vagy már nem birják a hülyeségeket
nem tudom
mituom én,,,öööööö az első kereked is előrefele forog ha mész
gondolom mindenki elfoglalt