Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na végül is nem vagy nagy kerülő csimbi ha péntek reggetől vasárnap estig tervezed mehetünk egy autóval elviszlek...
Csimbikém, te hol a rákba is lax? kossuthfalva vagy mi na majd nézek egy mepszet...
Én úgy gondolnám Fazi vastag pénztárcával
szerintem 7-en ő meg az asszonya
csa csumi csőtészta
Pipo! ti hanyan mentek?
jó éjt eras..szia pipi..nem kell sokat olvasnod nincs semmi .
sajna anyagi, szokás szerint na meg a teve pénteken és vasárnap szabad,én hétvégén nem dolgozom,de most nincs kidobandó 30.000-rem,1-napra meg hogyan? ha odaérünk már jöhetünk vissza se pia se semmi a fasz kivan
megyek mindjárt vége a melónak hál istennek azt hittem soha nem telik le a mai nap, további szép estét anyaszomorítók
Na most végeztem Egész nap b@sztattak, mondom majd én is b@sztatok valakit innen, vagy akár mindenkit de efáradtam, majd inkább péntekre tartogatom. Na elóvasom a mai termést azt asszem húzok...

Ja bolond zozóval meg összefutottam szarvason Szerintem sejtette, hogy arrafelé megyek máma mert munkásruhát húzott, hogy elhigyem, hogy dolgozik és neketek is ezt mondjam...
Csakhogy én átlátok a szitán...
Miért nem jöttök..eras?
szia karmika
jó nektek,mindenki csak készül,tervez,mi meg csak szokás szerint maradosra vesszük
szia Erás...
Hmm..repülővel...ha más nincs nem nem az időjárást én neked chaten te okos ..feledékeny te pipifax-nak linkelted be ide
Mivel menjek? ,
Mikor szoltal?
En linkeltem be neked
Fazi..én szóltam neked ..esőt jelzet ..emlékszel..most akkor el ázól vagy se? .
Felettem sem .
Holnaptol mondja a kurva esot
http://koponyeg.hu/t/Budapest
Ugyan ezt jelzi Panyolara is
csokosfazi..nálam jó idő van ..feletted..köpködnek
Itt is esik? ,
....meló..vacsi...szerelés..kinek épp mi
mi ez a pangás ?
neked is ..