Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És nincs is 120 lóerős, talán 60, de azt is csak etanoltól.
A SUPER Z-édet kihagytad.
már megint félre beszélsz madár... az oszi féle ezres ment a legjobban az ezresek között is. .
tanuljál,olvasgassál mielőtt hülyeségeket írsz .
az meg egyértelmű,h az enyémet semmiféle kávédaráló nem közelíti meg ,és ezzel tisztában vagyok nem innen akarom hallani
És mi az összehasonlítási alap? A sárnehéz B-s kawa, ami mindent ver 120 pacival, esetleg egy ős VFR 70 erőtlen pacival
Szóba jöhet még a kík 1100-as gixer idomok nélkül is
Az 1000-es K6 szárazon 166 kg és 178 paci.
Tudjuk...............
Azzal egészíteném ki, hogy a 05-ös vadállat zx10 leáttételezve ment úgy, mint a K6 1000 gixer gyári áttétellel. Nem vagyok egy suzuki fan, de a gixer egy éles sportmotor, a zx10 nagyon tompának hat melette. Sokkal harapósabb a fék, jobban kanyarodik, alul jobban megy, KÖNNYEN kapcsolható a váltója is. A szélvédelme persze hurka, de egy púpos plexivel még jó is lehet. A gyári kormánytelója vicc, de legalább van rajta szériában.
mesélni én is tudok
Hát szerintem a K6 750 simán megy ugy mint pl Oszinak a K2es 1000-ese K6-ból csak haccázast probálgattam, az is elég jól ment, Természetesen meg se közeliti Eksön gépét, Gondolom ezt szerette volna hallani
Szeki bácsi tudna mesélni ezekről.
A mondat eleje igaz, de mivel nem régen mentem K6 1000-rel a vége csak álom A 750-es gixer úgy megy, mint egy jó 2000 utáni kilences.
háát persze
Megmondod neki, vagy az agyveleje, vagy az aláírása kerül az adás-vételire.
komoly tárgyalásokba kezdtem az emberrel, lepucolom a COMBÓT, és hajrá
Ez fasza gép, akkora mint egy 600-as, de úgy szedi a lábát mint egy 1000-s.
Na lehet suzuki lessz a COMBOBÓL gsxr 750 Erikának pont ideális lenne.
Egy rendes fényképezőgép szervizben vissza hozzák az elvesztett képeket.
Hali!
Nem hinném, hogy rendes bőrruhában rommá ázhatnál.
én csak az asszonykádtól féltem ha meg látta volna
ménem jársz te comboval
Jó reggelt mindenkinek, a változatosság kedvéért ma is rommá áztam
Bennehagyom annyival is többet érek...
Neked tobb eszed volt Bogyesz!:)
Ott kellett végiglapoznom neked az egész addigi felvételeket, hogy tényleg nincs-e rajta Mert nem akartad elhinni, hogy kitöröltem (pedig az egy jó kép volt kár érte )