olaj,járatás nem hozza hejre?mondom a benyát meg tartja,csak nem ugy csattan,esetleg rugó?
de öntöttem benyát az összes szelepfészekbe (beömlő)és meg tartja a benyát............attól félek nem e hajlott mert ott volt eltörve a vez.tengely is
na a lényeg hogy ebbe a házba berakhatom az én tengelyem a lehuzó kehejjel,vagy van a tengejemhez ház is meg kehej is csak abban már kezdett szólni a hidrotőke mert a házban van!mert ezt nem tudom jó e mert még nem halottam szólni
az lenne a kérdésem hogy a vez.tengejt kicseréltem,de nem merem le huzni az ok hogy meik kehejjel rakjam össze?hogy meg értsd!;a vez tengejt tartó alsó ház ban van a hidro tőke is és az enyimben már hidegen szólt tehát,a vez tengejt be rakhatom egy másik házba másik kehejjel(csapágy) vagy az egésszet egybe cseréljem azzal amivel eredetileg összevan kopva?
lenne 1-2 kérdésem ha nem zavarlak?
Bogyó ha nem csináltál még ilyet miért pont egy ilyen bonyolult géppel kisérletezel? Nekem a vezérmű tengelyt 10-ért kicserélték garanciával, pedig nem is volt típus azonos. Nálatok se lehet több ez a mutatvány.