Na jó, hogy benéztél csavargó
májusi kécsketali időpontja
elsődleges időpont május 21-22 szombat-vasárnap
szar idő esetén csúsztatunk egy hetet abban az esetben 28-29
Elméletileg Zozó segít
Zozókám innentől feloldozom a magázódást tegezhetsz cimbi és kijelentem én ország-világ előtt innentől az elemekkel sem tartozol
FONTOS!
Klackó felhívott és mondta, hogy Ő dolgozik ápr 12-én és nem tud nekem segíteni
Nos ha valaki véletlen ápr 12-én KEDDEN ráérne egy 9-essel (pontos időpont még nincs csak dátum) aszt szívesen venném.
A tavaly nyárvégi balesetemből kifolyólag BIZONYÍTÁSI KÍSÉRLET hez szűkség volna lehetőleg egy zx9 motorkerékpárra
Fontos, lenne tudni, hogy tudok-e esetleg valakire számítani, vagy próbálkozzak máshol
Üzemanyagot nem fizetek mert a motorozás ugye önmagában is öröm
viszont egy ebédmeghívással szívessen szolgálok
én szeretem a szép lucernaződet.... Amelyik kawa nem zöld, az olyan, mint az alkoholmentes sör, vagy a guminő... bár ki tudja mi kallódik még a garázsban egy piros kawa mellet.... egy-két gumijuci....pár karton alkoholfrei mellett...
Eladóvá vált hibátlan eredeti kawás kabátom, mert olyat szeretnék, ami a sárga supermotómon is hordható L-es, 52 van beleírva, kérésre lemérem méreteit. Természetesen kimosva hibátlan állapotú a kabát, kivehető téli béléssel.
18.000 pénz az irányár.
Van még pár cuccom: Probiker túra csizma szép állapotú 5.000ért, bering bőr kesztyű 6.000ért, meg a bukóm X-lite X901 25.000ért(hirdetés adatlapomon)
Meglátom mi lesz addig,akkor,nem lehetetlen,hogy megyek!
Melyik motorról van szó?
csak a feladat elvégzése után büntettek volna meg
májusi kécsketali időpontja
elsődleges időpont május 21-22 szombat-vasárnap
szar idő esetén csúsztatunk egy hetet abban az esetben 28-29
Haverom 9-est akar venni,98-as évjárattól,valami jó állapotút keres.
Péz: 6 - 800-ig.
Ha tudtok ilyesmit,szóljatok!
Zozókám innentől feloldozom a magázódást tegezhetsz cimbi
Klackó felhívott és mondta, hogy Ő dolgozik ápr 12-én és nem tud nekem segíteni
Nos ha valaki véletlen ápr 12-én KEDDEN ráérne egy 9-essel (pontos időpont még nincs csak dátum) aszt szívesen venném.
A tavaly nyárvégi balesetemből kifolyólag BIZONYÍTÁSI KÍSÉRLET hez szűkség volna lehetőleg egy zx9 motorkerékpárra
Fontos, lenne tudni, hogy tudok-e esetleg valakire számítani, vagy próbálkozzak máshol
Üzemanyagot nem fizetek mert a motorozás ugye önmagában is öröm
viszont egy ebédmeghívással szívessen szolgálok
válasz erre
Ugye Pipi!
Az öreg meg mostmá szoba,meg netmotoros
mindenki megválik az ilyen szép zőőőd kabáttól
Eladóvá vált hibátlan eredeti kawás kabátom, mert olyat szeretnék, ami a sárga supermotómon is hordható
18.000 pénz az irányár.
Van még pár cuccom: Probiker túra csizma szép állapotú 5.000ért, bering bőr kesztyű 6.000ért, meg a bukóm X-lite X901 25.000ért(hirdetés adatlapomon)
Végre ideért a jóidő