Egyebkent lassu vagy, mert en ugyanennyi ido alatt csinaltam olyat, ami allithato es tobb motorohoz is jo. Bibi.
Viszont amikor a Ninjahoz csinaltam az elso emelohidat, akkor nem vettem eszre azt az aprosagot, hogy a blokk ket oldalan lenyulo vaznyulvany nem ugyanannyira van a motor elejetol (tehat a hossztengelyen mert poziciojuk mas), de csak par centi a kulonbseg.
Ahhoz eleg volt, hogy egesz napi munkam szart se erjen es a vernyomasom 500 legyen.
Vegul szetvagtam kette az emeloszarat es a ket oldalnak talpat csinalva baknak haszaltam. A motort pedig deszkaval felemelve tettem ra.
Sajnos néhányan túlzásba esnek, karcmentes gyári állapotú sokéves sportmotort akarnak venni. Azoknak belinkelném, de biztos láttátok már amikor kitolják az új gixert a boltból, és 10 méter múlva eltaknyol a gyerek vele
Ha meg tudja fizetni az ember,hosszútávon mindenképpen kifizetődik!
Buheralt, fujkalt, szabdalt motor nekem nem kell. A Kawasaki mernokeiben bizom, az elozo tulaj otletarzenaljaban nem!
Sajna nem megy jobban, mint a gyári katalizátoros, pedig az R1-en egy pár ugyanilyen hozott néhány lovat.
A chopperemen karvastagságú volt a leömlő, mégis kapott folytást. Relative jól is ment.