Ezek mindíg utólag derülnek ki...
nos, ha a váz esetlegessen jó akkor igazából a többi nem akkora gáz, ha csak nem egy gitt-fészek az egész...
és annak a matricája
de bánná a fene ha sodródnék mert augy is meg fognám
csak JOGSIM LENNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
tegnap vettem 2db-ot 5000-ért postával 1ütt volt 6680ft
a kedvedért mindjárt le fotozom a kedvedért
de azért köszi Pipi
had rágodjon a srác ugyse kapkodnak mostan motorok után
én meg hátha találok másikat
a kategóriáért meg ne agdódj
már rég meg csináltam volna ha meg lenne a jogsim......már utánna érdeklődtem valami 30 ezer meg 2 hét mert csak rutin vagy csak forgalom van....többi nincs......már meg is eggyeztem az oktatóval 1 kanyar olajban
na de téleg köszi
Ő állítása szerint 2-szer volt vele a kecskeméti gokarton, egyébként országúton használta. Nos ránézésre(hangsúlyozom) ránézésre egyben van a motor. Vannak rajta kissebb karcok, mint a bal oldali idomon, kipufogon, tükrökön és egyéb helyeken, de nem vészes. 7 éves motortól ez elvárt.
Egy két idomcsavar hiányzik, de ez legyen a legnagyobb baja.
Jobb oldali bukógomba nincs, állítólag már így vette. Kikérdeztem a balesetről, azt mondja a fejidom repedt el néhány helyen, az lett megcsinálva.
Ami érdekes lehet a tank benzinbeöntőjénél kókányolás nyomai fedezhetőek fel. Esetlegesen javított lehetett a tank,(meg lehetett roppanva) persze ez nem feltétlen
Hidegen lett indítva, indult szépen, nem csörög, nem zörög. Befogtam a kipufját is az én vájt füleim nem vettek rajta észre semmi rendelleneset. Megpörgetni nem tudtam, mert a kis helységben nem pöfögtettük sokáig. Egyébként füstöt abszolút nem nyomott hidegen se.
Kitolni nem tudtuk így az egynyomonfutást nem tudtam ellenőrizni. Nézd 3X12 X 18 ezret szerintem meg is érhet
Pesze nyílván előszőr ki kell próbálni veszi-e a sebességeket, kóvályok-e ütnek-e a tárcsák, koppan-e a telő és stb. Egyenlőre ennyit tudtam meg. Nos a bankja nem adja csak ha 3 kiló be van fizetve. Azt mondja mindennap van érdeklődő a motorra, de mindenki csak hitelátválalással vinné. Senkinek sincs 3 kiló befizetője. Küldöm a néhány képet is.Szerintem ebbe a közjegyzőibe meg nem fog belemenni, nagyon azt mondogatta.
Nézd azt, hogy kivűlről milyen egy motor, azt mindenki látja, hogy belül mi van ahhoz szakember kell én ennyit tudtam megállapítani ennyiből. Lehet, hogy igazat beszél a srác, de lehet valami sz@r van a blokkal ezért nem merte használni, nehogy alatta könyököljön ki ezt nem tudom. Mint ahogy azt sem mióta hirdeti
Egyébként az jutott eszembe ez meg mi a sz@rnak kellene neked, mikor erre a kat.-ra még jogsid sincs
Ezzel elkapnak barátom mégy másodszor is katonának azt ugye tudod
még nem enyhült