. kb. 10 éve rendőrnek nem adsz pénzt,(max ha meg bírod venni
) ha megbüntet a helyszínen, hanem kapsz egy szép sárga csekket és egy hónapon belül el kell ballagni vele valamelyik postahivatalba. Nos ha nem ballagsz el vele időben, hanem odateszed a 10 millás navos csekked mellé a fiókba, akkor duplázódik a tét
mert pont leszarja, hogy te rendszám nélkül száguldozol. Ő is inkább inná az őrsön a kapucsínót az autómatából a kapunál a tévében meg nézné a Columbót
százezreket
de ha én rendőr lennék szarnék én rá ki mit csinál csak az órámat nézegetném, hogy mikor telik le az a qrva műszak
ugyhogy a bele vgy rá ültök valamibe,legyen nállatok minimum 50 rongy a dolgok rendezésére.....hivatalosan,,,,,
amugy a rendőr ösmerős anyit mondott erre hogy vissza tér a maszek időszak
Onnan ők mérhetnek. De a legjobb ha álcázzák magukat pl. civíl autókból mérnek. Már lassan ott tartunk, hogy a zsiguli után felkötött utánfutón húzott ütött-kopott betonkeverős autóból is mérnek, hogy a gyanú leghalványabb árnyéka se merüljön a tevékenységükre
Meg elbújnak bokorba, fa tetején, nádasban, útszéli árokban és mindenütt, lassan terepruhát is kapnak a rikító kukásmellény helyett. Ezt mind azért mert ma már az ellenőrzés célja nem a te szaros életed, biztonságod
, hanem az , hogy a 96 szor megadóztatott pénzed maradékát még elvegyék
Tisztán emléxem amikor a rádióban az ombudsman saját szájából mondta az ország nyílvánossága előtt, hogy a hivataluk vizsgálatai eredménye képpen arra a következtetésre jutottak, hogy a sebességmérés mostani célja a valódi céljától messze eltávolodva a pénzbeszedés
egyfajta adónem amivel a költségvetés előre tervez.
Ezt nyíltan állította az ombudsman. Ha én lettem volna az országos rendőrkapitány akkor őrjöngve, habzó szájjal, tajtékozva ugrottam volna fel az íróasztalom mögül cáfolni ezt a gyalázatot
(vártam is az esti hiradót mint kisgyermek a mikulást
)
A rendőrkapitány úr nem cáfolt, nem tagadott, sőtt egyáltalán nem csinált semmit, mert még nyilatkozni sem volt hajlandó
Azóta annyi változott, hogy az ombudsmani hivatalt megszüntették. ( na oké nem a konkrét eset miatt, de sok hasonló dolog miatt már kellemetlenné vált a nagypolitikának
A HATALOM SZEMÉBEN EGY POTENCIÁLIS BŰNÖZŐ VAGY.
vagy pofára esni
baszta szét a váltóm annó.
Amikor a dígóéktól hozzám került a vas, eskű darabos volt az olaj benne, de ennek ellenére olyan volt a váltó mint a vaj
MŰSZER
ról
onnantól
kezdve sose többet nem
lett jó a váltó
jimmy-hez elviszlek, de a saját hatosom hangját szeretném már hallani. egy kozmás vízcső és ropogni fog a galád.
Esetleg tudok AGIP 10W-40, 10W-50, 10W-60 5W-.....
max. 2000-réé.