anyám
még az ltz 400 is szarul megy talán a ltr 450 től lehet várni némi meglepetést, de hol a faszba tudnám kihasználni, egy ismerősöm csak ide járt ki közelbe quadolni, és az volt a ritka ha nem hajtották meg őket a zsidóbérencek.
vagy valami TM micsodát is ajánlottak de nem tudom használni, amit motorozásra szánok összeget azt meg a tankba szeretném locsolni, nem a blokk
-ba.
te is próbálkozol mi?
be nyeleztem,meg éleztem az ásókat kapákat,gereblyét,vasvillát.
Ő Debrecenben lakott és jártunk hozzájuk húsvétkor meg egyéb nemes ünnepeken
Szóval épp azt sajogtam neki ha még egy évet ott lakik a következő a fancsika lett volna
Amit a videón látunk az semmi más csak a rossz tervezés és (vagy )az emberi hanyagság látványos példája. Valószínűleg ezen vizállásoknak természetes vízutánpótlása nincs
Ehhez hasonló példa azért van néhány pl. amikor a Soltvadkerti büdös tó (Petőfi tó) a hetvenes évek végén csontra kiszáradt.
és van ellenpéldája amikor pl. a Basi fényképezte néhány éve a móri ezerjó tórendszer gátszakadását, ahol nem bírták megfelelően elvezetni a fölös vizet.
Ez semmi más csak elégtelen tervezés és emberi hülyeség következménye. Egy működő horgásztó vízszabályozását nem lehet csak az évi csapadékra és a tavaszi hoólvadásra alapozni.