10-est is bár ott a pilóta volt a balfasz begőzölt hogy leelőztem aztán egyenesbe elment de kanyarba már elszállt aztán kiment egyenesen a pályáról
egyenesbe viszont semmi esélye nem volt ER-6F szintű gyorsulás egy picivel jobb talán de én nagyon megszerettem, sajnáltam is aztán 03-04 636 lett volna de végül 9es lett amit nem bántam meg mert a 63 kg tástem úgy viszi mint a rongyot
úúú bazz!
lehet kezdek már olyan lenni mint a sedu, de pl én olcsóbban adom a zx6-ot mint amit ott kinéztek zxr-t+ ha valami gebasz van akkor otthagyod alkatrészbe inged gatyád.
,98-tól a 6 kilósokat lehet aprítani mert bírja a rohadék, pályán talán a súlyával előnyben lehet de az 57 ló a 109-el partiba sincs
és írják hogy milyen élmény vele menni, bazz akkor a 6 kilóssal a mennybe szálltam mert azt lehet élvezni, egy ok szólhat a mellett hogy szép állapotú ha olyat keresel, csak egyre kevesebb a jó.
szép darab, és ha úgy szól mit a you tobos vidiken akkor fasz, jót lehet tekerni egy jó úton egy ilyen vassal.
ne bánkódj én is. a motoros gúnya meg ott veri a melyét a szekrényoldalára felakasztva, pont a fürdik a felkelő nap sárgás fényében.
ha lehet akkor a józsai bizniszt most üsd meg mert kezdődik a szállodában a csövezés és innentől kezdve óne szabadnap