Vader és Kawaszeki ott volt.
Szar volt a kihangosítás, kb. a 4.-ik koncert után elég rekedtes volt a hangja, és sugárzott belőlük, hogy megélhetési zenét csinálnak
Kisúj egy kicsit csalódás volt. Elég kevés kilences volt, a zenekarok nagy része katasztrófa volt. Nagyon rá voltam készülve az Ossiánra, aztán a 4.-ik szám után elmentünk pakolni.
Volt K-Jetronic-os Audim, ott az "elosztó" (nem jut eszembe a neve, ahonnan mennek a szívócsőbe a csövek) előtt volt egy rugó+golyós nyomásszabályzó, a felesleges nyomás ment vissza a tankba. Szerintem bontóban találsz fillérekért. Gti Golf-ban is ilyen van, ami még K-Jetronic.
Sima T ág van benne, én egy nyomás kapcsolóra gondoltam.
Nagyon sokat tol a pumpa. Újnyi vastag csövet 1m magasról 1 másodperc alatt teleszívott! Tuningosok szeretnék
Ez nagyon király
Én is hasonlóan jártam. Állok a zebránál (tecsó DB). Nézek minden felé, hogy hol verik felfele légkalapáccsal a betont. Sehol semmi. Egyszer csak megláttam egy piros motort, ami akkor még csak állt...
A felesleges benzint visszavezeted a tankba? A skodánál ugye csak egy benzin cső van, ha megtelik a karbi az ac ugyanúgy nyom és ha nincs elvezetés szétnyomja amit szétnyomott. De rakhatsz be pluszba még nyomásszabályzót is.
Hali!
Réges régen, egy messzi távoli piroslámpánál....
kétségbe esetten nézegettem a motorom, rázogattam,
mire mellettem a ducatis asszongya: Te mekkora bunkó vagy.
Ennyit a csörgésről.
Vigasztalásképen mondanám, hogy még az életben nem volt megfigyelhető semmiféle akusztikai változás olajminőség és/vagy márkától függően egyik mocimba sem. Nekem ez ilyen urban legend kategória, vagy kurva rossz a hallásom Vagy nem érdekel túlságosan
Szar volt a kihangosítás, kb. a 4.-ik koncert után elég rekedtes volt a hangja, és sugárzott belőlük, hogy megélhetési zenét csinálnak
Fórumról valakivel találkoztál
Mentem volna én is de más elfoglaltságom volt
Ossiánnal mi baj, azt szeressük...
Kisúj egy kicsit csalódás volt. Elég kevés kilences volt, a zenekarok nagy része katasztrófa volt. Nagyon rá voltam készülve az Ossiánra, aztán a 4.-ik szám után elmentünk pakolni.
Basi2 csinálsz üléspúpot 97-es zx9r-re, ára?
Köszi
Nagyon sokat tol a pumpa. Újnyi vastag csövet 1m magasról 1 másodperc alatt teleszívott! Tuningosok szeretnék
Én is hasonlóan jártam. Állok a zebránál (tecsó DB). Nézek minden felé, hogy hol verik felfele légkalapáccsal a betont. Sehol semmi. Egyszer csak megláttam egy piros motort, ami akkor még csak állt...
Réges régen, egy messzi távoli piroslámpánál....
kétségbe esetten nézegettem a motorom, rázogattam,
mire mellettem a ducatis asszongya: Te mekkora bunkó vagy.
Ennyit a csörgésről.
Vigasztalásképen mondanám, hogy még az életben nem volt megfigyelhető semmiféle akusztikai változás olajminőség és/vagy márkától függően egyik mocimba sem. Nekem ez ilyen urban legend kategória, vagy kurva rossz a hallásom