Sajnos így van.
Még énsem vettem elő.
Holnap reggel Győrbe kellene mennem baleset megelőzési napra de ilyen időben .
Egyébként az FM sisakhoz nem találok semmi alkatrészt. Sajna. Eddíg. De rajta vagyok!
erre akartalak/tunk ösztökélni, hogy ha hitel akkor kerek legyen a történet,900 valamennyiért ~ elhozhattad volna komplett idommal, így nem kellene azon gondolkodnod hogy honnan és mit aggadsz rá, míg így télvíz idején olcsóbbak az idomok is, de ahogy bejön a szezon és elkezd kopni az idom alkatrész azonnal emelkedik az ázsiója kb 20-30%-ot, tehát ha eddig nem szerezted be akkor gyűjts egy évet,ha nem arany árban akarod beszerezni hozzá a burkolatot. extrák nélkül is simán hozható és élvezhető a zx10R. és csak azon extrákat veszed meg amelynek hasznát is látod.
ne az előrejelzéseket nézd , tettem én is sokáig sztán át álltam a köpönyeg.hu magyarország műholdképe/európa infra műholdképe beállításra. ha most épp rálépsz akkor kezd el fogni a fejed mert pont egy ciklon forog pont a kárpátmedence/alpok középpontban, tehát remény sincs jó időre, sőt az ibériai félsziget felet képződő áramlat a földközi tenger felett feltöltődik vízzel és újra itt fogja el hullajtani magából, tehát két hét minimum eső.
Szia ott leszel a Szegedi http://www.fmp-motorosok.hu/component/content/article/1-friss-hirek/244
-fmp-motorosok-szezonnyito-beoeltoezs-jelmezes-felvonulas ?
Még énsem vettem elő.
Holnap reggel Győrbe kellene mennem baleset megelőzési napra de ilyen időben
Egyébként az FM sisakhoz nem találok semmi alkatrészt. Sajna. Eddíg. De rajta vagyok!
ja most monnya az időjós : felhő, eső ciklon, eső, záporeső, eső, vasárnap eső, záporeső. ragozzam még.
hamarabb adok dugattyút hajtókarral vezérműtengellyel. talán egy hasidom
-fmp-motorosok-szezonnyito-beoeltoezs-jelmezes-felvonulas ?
Sosem lesz már jó idő.Már megfordult a fejembe hogy le téliesítem a motort.