ma nálam is bejelentkezett egy trükkös csaló. ő rendőrségen dolgozik meg lenne 200 000 ft kezdő részlete a zx6-ba, a többi fennmaradót meg 4 hónap alatt törlesztené, de már azonnal jönne a motorért és átíratná a nevére.................
ennyire palinak néznek bennünket hmm akkor inkább ontom ki a belét a pályán mint adjam el egy csalónak féláron
nálad járt már ez a nyomorult? csak tudnék egy ilyen szarházival szemközt állni adnék én neki részletet részletekben
vegyél egy fejidomot és kérd meg basit linkelje be az e-bay-ről a komplett átalakító szettet zx9r-hez -asszem sbk cím alatt fut- egyenes kormány minden szir szar a kormány megemeléshez, a fejidomot lecsapod a tükörtartónál gyártasz hozzá egy plexit és ugyan ott vagy, belenyulhacc az áttételbe, meg venned kell fél lityi zöld metál festéket. a 9-es arra is jó erre is jó, csak mire odaérsz hogy megveszed már más motoron jár az eszed, hja magyar vagy. nézd himit, megvette felszerszámozta és most is motorral ment a tökét áztatni sok száz kilométerre. ha megvennéd a z1000sx-et utána elkezdenél kácsingózni más verda után? tankold tele túra pakk fel és élvezd a motorod ami jó.
Hali. Meg csak egy lampam van hozza, de kint vagyok az ebay orszagaban, es itt nagyon olcso minden. A lampat egy tizesert vettem. Mondjuk meg haza nemtudom hogy kerul, ugyhogy kuldhetnel arakat hogy te mit mennyiert adsz, vagy egybe az egeszet? Minden megoldas erdekel. A muszerfalat hogy oldottad meg az atalakitasnal?
Varom valaszod!
Udv
ennyire palinak néznek bennünket
nálad járt már ez a nyomorult?
Igen megjött. Köszönöm.!
nah 15 év múlva ilyen motort veszek! (akkor már számomra elérhető áron lesz talán)
Varom valaszod!
Udv
képről a kocsi tipp top állapotban van a kocsi !
Biztos rájöttek, hogy a Szentendrén vött motor, milyen.