(más-más időpontban) én szégyeltem magam amikor kért 1500 Ft-ot
Hisz Ő maga használható semmire
Még ajánlgattam is, hogy vedd le a mintát az enyémről festesd bordóra. ÁÁÁRRRUUULLLÓÓÓ
? és ott helyszínen elveszik a forgalmid, és nem tudsz munkába járni, majd küldi az ocsmányiroda hogy a rendőr HÜLYE és vidd a forgalmid, majd hogy ne legyél nyugodt küld a rendőrség egy 20e befizetőt regisztrációs matrica hiánya miatt. ha a 99% a nyomorultaknak HÜLYE és 1%-a normális én elismerem hogy van 1% rendőr, majd ha 1% lesz HÜLYE akkor azt tudom mondani van rendőrségünk és 1% HÜLYÉNK! én nem teszek különbséget vizi, motoros,vagy amelyik lenyeli a sípot a kereszteződés közepén, mind az,és részvétem minden magyarnak, de ez pont ott történt ahol ők nyomorultak verik a f......t a motorosok miatt, háááát ők sem különbek!
a vasúti átjáróhoz érve engem is lekapcsoltak, valami főiskolás pulya. veszem le a sisakot,maszkot utána, menetokmányokat kérte.amint levettem a maszkot a hátam mögül megszólal tarcsai, ahh te vagy az?mire a pulya kérdi, mennyivel jöttél?erre tarcsai válaszolt elfelé menet, hallottuk! hallottuk! az sem érdekelt volna ha megbüntet persze ha bizonyítja a gyorshajtást, de azt nem mossa le róla senki hogy ukrán gázolajjal tankolt autóval, piásan dzsaszkarizott. ez a magyar r........g!
Hát nem alaptalanul...