Egy picivel többet szeretnék érte. Nem sürgős az eladás, nem romlik meg mint a zacskós tej.
Azért tették ki annyiért amennyi, mert ők is számolnak az alkudozókkal.
Hidd el, én is láttam már pár érdekes dolgot az évek alatt.
), ritka az alkalmi vétel. Használt járműnél amúgy is kalkulálni kell minimum a kopó-fogyó alkatrészek esetleges cseréjével. Akinek ez nem tetszik, az menjen be a szalonba és vegyen újat.
Ott szokták elrontani hogy van x összeg a zsebükben és abból vesznek valamit. Az átírásra vagy forg.helyezésre kölcsönkérnek, aztán ott állnak üres zsebbel és járnak kopott gumival, elfogyott fékbetéttel, megnyúlt lánccal, bizonytalan idejű olajcserével… és még sorolhatnám.
Aztán szidják, hogy egy hulladék, holott ha időben cserélné amit kell akkor nem lenne szívás. A legjobb, amikor 0 tapasztalattal állnak neki otthon szerelni és fórumon várják a segítséget ha elakadnak. Az ilyen fillérb@szók meg is érdemlik. Után rendszerint habzó szájjal híresztelik, hogy soha többet Kawát, Suzukit, Hondát…stb.
Ha kész lesz le se lehet majd szedni róla, az ágyba is magam mellé fektetem
De szarrágó mindenki, és inkább mahinál, mintsem domborítana mellette, hogy igen ennyit lement, és semmi baja, ha karbantartod cimbora, még 3szor ennyit is elmegy.