Kategoriájában méretileg nagyobbat, kényelmesebbet, kitűnőbb szélvédelműt nem. Hosszú távok motorkája. Rövideket menni, szalonkázni nem való.
Városi jaszkarizást nem szereti
. A víz azonnal forr, és ezzel a nagy döggel nem jó 40-el döcöggetni huzamosabban mer kifáradsz
Nagy mérete ellenére külterületen könnyen motorozható nem büntetős fajta
koppig tekerészheted rajta a markolatot úgyis csak felűl húz igazán. Alul békén hagy nem csapkod és nem is akar kiugrani alólad
Túra tempóban 160 környéke megeléxik az 5-6 literrel ha zavarva van nem elég neki a 10 sem. Pályázni csak az ilyen mazoisták mint zozó szokott vele, bár erre a célra már Ő is vett inkább egy kisebb tesót. igazából nem arra van, hogy karistoltasd a lábtartót
Túrázgatni, pinát hordani tökéletes választás. Dekoratív külleme lévén még hajlott kora ellenére is látványosságnak számít az elszuzukiasodott modern világunkban.
Egy üde színfolt
ma is itt a városban mentek egyik 30-as kanyartól a másikig
Volt hogy etettek szar négyszázassal és volt hogy az ezres gikszer nem bírt elmenni
Kergetőztünk egy ezredessel Békéscsabáról haza fele és egyikünk se bírt elmenni a másik előtt sokkal. Igaz tizen perc alatt megvolt az a 45 km átlag 250 felett mentünk még a városban is
utána volt para hogy volt e trafi vagy nem.
De értem már
ti csak összemosolyogtatok zsuskával és a szomszéd sráctól már is teherbe esett
Azért van a fickónak annyi esze, hogy veled nevelteti fel a kölköt
Mikor már ügyesen lop akkor meg visszakéri
nagyságoddal csak te tudtál egyedül a világon bebujni az első irányjezlő mögé
,te hugyoznál engem körbe azzal a valóban kis pömpölőddel
az én szerszámom mellé ült az asszony és máris terhes........neked az a 2perces játék,1,5 gurigádba került
Többet nem fog érni