Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és papa huhuki
OK?
valakitől szerzek.... de lehet nem 1200-es hanem 1300-as lesz oksaa?
szívem ez egy 2007 utáni módosított burgonya ..................

íme a 2 fostalicska
ha le akarsz venni a lábamról,hozol egy sziiiiiiiiiiip piros ezerkettesesssssT
namost azt csinálod mint a puja kb ugyan az lenne,ha most a garázsba kidobált számitógépem árán,vennék egy ZX-9-et,érted az ár érték arányt?,egy jóóóóóóóóó váltóhibásat,ami egy az egyben fogyassza a benzint és az olajat,amit tologatni kell ami csak arra való hogy ki idegeljen.........olyan percenként szidnám az összes kakazacsit,meg a gyárját,meg akinek az van,.meg akinek valamicske köze is van ehez a foshoz........köbö ezt csinálod add el a picsába,vagy hozd el Panyolára és két hányás közt szivesen felgyujtom vagy kölcsél rá és ujittasd fel,de az hogy egy fosrakás cskavasat összehasonlitasz a márkával...........nem találom helyesnek
itt van a cimboráé,ő nem egy lukaszoknis szellemi fogyatékostól vette és nem is egy láda almát adott érte és jééééééééééé és 2012-óta hibátlanul müködik neki és hosszabb távra is elmerészkedett vele......nem egyszer
Beszéljünk komolyabb dolgokról mint ez a fostos motorozás... Italt mit vigyünk,,vigyek? Házi pálesz az fix,,mást esetleg?Nyilatkozzá Panyolai!
nízdmá a füli a kacsát tanítja úszni
tényleg........
Gyűrűcsere esetek topsegebe keves idore orvosolja csak ezt a prolematikat. Sokaknak feler ez egy generallal.
Azert ott lehet mas problematika is.... leragad az egyik gyuru.... stb...
+ így töredék ára van, de a többi sem jobb csak idő kérdése mikor kell a többit is újítani
mert használni vettem, nem eladni
nem kereskedni akarok vele, hanem menni. 3,5L ből jó szélvédelemmel megyek vele, bárhol megállok vele nincs parkoló díj, megfelelő a pakolhatósága. ezzel még télen is menni akarok kivétel ha nincs felfagyva a hólé az útra vagy havazik, akkor nem, de máskor használnám. rosszabb esetben 45 perc a város átlóban + télen is lenne egy kis motorozás amit ha nem is nagyon de lehet élvezni, ugyanis én a nagyot kivonom a forgalomból, feleslegesen nem fizetek.
oztán ménem adod el szeki ?
ez ni váltó fény évekel jobb vele mint a motolul plusz a motulal 85 fok volt az uzemim ezzel csak 81
nanotech
sírva állok bazdmeg egy retek szuzucski mellett ami amikor kell nem indul be, és ha így halad tovább 1:1-be keveri majd a motorolajat a benzinnel
a retek honda vfr 750 -zsilett- 90 000 km után 4L ből 4L adott vissza olajcsere kor 1986-ból, 120-200 km/h között használva. a futóműve felett eljárt az idő de a motorja pipec volt, egy 2003 -as INJEKTOROS huhucski meg 30 000 után kétüteműre vált, és mindegyik
na ne basssz! és ez neked jó?
szégyen de az elmúlt idő karburátoros kawáját kellett használnom az új idők injektoros retek huhukija mellett.

már csak az kellett volna hogy ott rabócson elkezdje a hülyeségét és megint ne induljon be, oda kötöztelek volna hozzá és addig nem szabadúlsz míg nem pöfög a rohadék.
bogyó mazdmeg........... volt már pár robogó amit láttam és vezettem. 70 000 felet --x9-- 45 000felett --atlantik-- 250 -foresight- és mikor kérdeztem a pilótát hogy mikor kell utána tölteni az olajnak akkor mindegyik vállat vont és még azt sem tudta megmondani mikor cserélt benne, nem hogy mikor töltött utána
ma a zsibinél megálltam egy régebbi -forgalmi szerint 2003- burgonya mellett, karbis volt a drága tehát nem lehetett 2003-as, épp jött a tulaj vén figura papucsban. kérdem eszik e olajat a bringa, mondja hogy igen 500km= 1L. de már meg gyűrűztette valami arany kezű mesterrel nem rég, most nem tudja hogy mi a helyzet, de valami gyanús művelet folyik a blokkban mert az olaj a lábtartónál áll az idomon valahogy kinyomta magából, idézem " nem lett jól kilégtelenítve" . kérdezem mit tettek bele gyűrű gyanánt: hát valami autó gyűrűt köszörültek bele meg megnagyobbították a gyűrű hornyokat. igaz már a karter gáz cső is a szabadba pipált a gépen, de azért még megy. mikor elköszönt és beindította -indul ez szépen, ha, nem gondoltam volna - akkor néztem nagyot mikor beindult és két különböző kerepelés hallatszott ki a blokkból na bazzzz jobb volt mint lett.
édesapa, lehet hogy vannak szar motorok de ez a bugman elejétől a végéig viszi a prímet
akkor látom jól üzemel a blokk ennek örülök
csak azért kérdeztem az olajat mert akkor azt beszéltük hogy kipróbálod vele milyen, ha nem stimmel valami akkor csere.
én az olajnak nem tulajdonítok sok isteni csodát, időben legyen cserélve és maximumon legyen a szint.
a yamaha xj 600 -asom 13 000km körül került hozzám, max 110-et mentek vele mert a felett már ütötte az asszony a fejét a pilótának. 2 tulaj szervizkönyv, a yamahában szervizelték. ahogy elérte a 30 000 km -t elkezdte enni az olajat pedig shell volt benne. próbáltam mással is, a két belső henger gyertyája kormolt mindig. elkezdte enni és slussz, próbáltam mást is nem hozott változást, tehát amint megkopik a henger hüvely onnanstól önthetsz bele bármit enni fogja.
Mi van benne?
nekem ebbe nem kel mar tobb blok
igen az van benne teljesen jo sot kurva fasza az az olaj

bar tudom hogy neked mas a nezopontod az olajakrol
Jó olvasni a sok hozzáértő szakembert....
jobb lett volna, ha egy kicsit inkább gyüjtögettél volna aszt vehettél volna inkább egy 10-dest egy-két kanyar röszke és nikkelszdorf között néhány migránsal és ki is jött volna a lé
aszt nem itt kéne gusztustalankodni a 9-es fórumba egy tömeggyártott szarkupaccal
Nagy gyere füli panyolára, ott már van neked is egy darab kerítés a nevedreírva amibe beletekerünk