monyyyy egy árat, nem keresgetlek
ha pályázni szerecc pályázzál
8 ezertől húznak.
Na azt a videód rakd már fel nekem légyszi ahol te a célegyenesen kívűl 8000 ezren tartod. És mivel nem vagyok köcsög nem kell feltétlen valami pöcsköszörű gokart pályának lennie
lehet a hungaroring is
Nem sok más helyen tudsz végsebességezni
Sárnehéz? Nem egy haccá`, de nem is egy 9 Bélás, na az a sárnehéz
Egyébként meg szeretem a kihívásokat...(bármikor visszaalakítható utcaira).
kinek a paplan
Az elején arra gondoltam, melegíted a gumát azért óvatoskocc. Asztán csilingelt a mikró, hogy kész a pattogatott kukorica.
Lementem kiöntötttem egy tálba felvittem a monitor elé. Már a 4-ik percnél tartott a videód még mindíg ugyanaz a csigatempó
Mondom biztos csak lassan melegszenek a gumik.
Aztán a 6-ik percnél kezdett gyanús lenni a dolog, hogy még mindíg nem az jön ami elvárt
Pályára a 9, városba az asszony robogója, pinázni meg túrázni a Hayabusa.
Bár faszom se járjon túrázni, ha lehet pályázni
Tök mindegy mit
ezt vitték el az orrom elől
igaz akkor még 100ezer Ft volt az árra és be kopogott a blokja
2 nap alatt gondolom meg is javult ha meg emelkedett az ára
a brembótól a tokicón át a grimekáig
tudnék bele tenni fasza tárcsanyűvő betéteket, most épp a 320-ast is egy gyári nissin rágja míg ki nem szedem a komplett elejét, de utána semmi felspécizett betétet nem teszek be a sajátomba.
érdekes hogy a pályán nyúzott 600-asba kopott tárcsák mellett is jól muzsikált a kisipari betét és nem döglöttem meg ha meg köllött állni a fékút végén. amint az alanti 2 dik videó is mutatja, bírta a kiképzést, nem lötyögősödött ki sem a tárcsa, sem hullámosodott be, itt egy dolog van a kisipari betét és az AP....................... betétek között, az pedig a kereskedők árrése. amit te duplán kifizetsz hanem triplán. vettem már kérésre brembó piros szettet 28000-ért kedvezményesen, és kinevetett a csákó hogy mi az a ragasztott
én meg elmotoroztam azt a 20 000 árrést amit ő a kereskedő -nem a gyártó-
cég zsebébe tett, le van itt védve a piac, akkor is cseng a pénztárgép ha az egyik kamionról a másikra teszi át a targonca a raklap alkatrészt, amivel nem az árú megbízhatósága csökken hanem az ÁRA NŐ. kissé bizarrrr hogy a kisipari betéttel is megállok mások a "GYÁRIVAL" is, csak valaki halálra gazdagszik belőle ................. unix bárdi láng ............. és még aki előttük van
ennyit a betétekről
http://www.jofogas.hu/bacs_kiskun/Karacsonyi_ajandeknak_csodas_40084558.htm?first=1