Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak 6-7 éve vagyok itt?:DDD De hozzátok képest igen.
Pont ezt akartam neked előkeresni láccik fiatal vagy még itten
a jutubossat az én videomról koppintották
Pipi előadásában sokkal jobb
Nem tom vót-e mán, de sujjjjos

http://youtu.be/seS2lp7WFbU
"Esetleg valami alkatrészben" nem tudunk segíteni. Olajszűrő meg gyertya kb. van a CBA-ban is hozzá, bontott dolgok bontóban vagy szekinél, ha meg gyári stuff kell, akkor megkeresel egy kawa gyári szervizt (vagy fórumon kawazsoltit) és rendelsz kőkemény magyar valutáért. Ilyen egyszerű.
itt reggel nem esett akkor én motoroztam de azután újra cunami van, most is
Üdv, lassan jön a motoros idő, lehet készíteni a vasat. Tudtok abban segíteni hogy ha esetleg valami alkatrész kellene hol tudom beszerezni?
Itt is mentek ma sokan :) De aztán esni kezedet
Ma már. Nem esett az eső, sőt a nap is sütött. Ilyenkor előbújnak a huhukisok is.
??
Holnap be kell indítsam a kííket,, ez a kis "villanymotor" nagyon light-os a garázsba
asszonynak semmi köze hozzá... köszii
Te és az asszony tudja hogy megcsalod? Amúgy klassz bringa
holnap nekiesek a kííknek mostmá,,féknyereg felujjítás,gyertya csere aztán góóóó
Mit szerelsz rajta? Már ha nem titok
Valakinek nincs eladó tankbőrje (zöld) 2001es kawàra?
Illetve jobb oldali (kuplung dekni felőli ) oldalidomot szerezzen nekem valaki legyszives! Ha színben eggyező lenne a motorommal, egy sörre a vendégem!!!
Jó Kawasakit nem kell szerelni! Bezzeg ezeket:
Holnap felpattintom sportdobot kiváncsi vagyok mennyivel lesz döglött alul..... Kell valamit állitani a karbin?
mindenki a maga szerelője, ezért útálják a bontósok és a szerelők a kawasakisokat.
Tudod mi kene meg nekem? Hianyzik a fenykurt gombja..na az vmilyen variacioban..:) mindegy mennyibe kerul, csak jo olcso legyen..;)