Az tuti valami baj van a gazdasági fákkal is. 20 év óta előszőr van az, hogy nem kell a fa kutyának se
Akácot nem keresik, szürkenyárat nem keresik, a nemesnyárból lehetne eladni csak a hámozási rönköt azt slussz.
Mi még idén vágtunk de már csak nemes nyárast, amit szerződésre visznek, oszt nincs ígéret a jövőre nézve
Pont, hogy alúlról tól jó, felűlről már nem egy nagy történet
Azért van egy 180-as végsebessége, autópályán küldöm neki a 140-150-et minden baj nélkül
túrbódízel autók előzgetésébe nem fogok bele
azok lényegesen jobban gyorsulnak
Az 1,6-os változata 180 paci mindezeket kiküszöbölve
meg 2 első izzót darabját 12 ezerért.
Mondjuk 5 év óta ennyi bár sok km-er sincs benne. Ahhoz képest, hogy az enyém karistolja a 400-at és 10 éve nálam van nem sokkal kellett többet ráköltenem. szerintem most műszakira lesz egy lengőkar
Igaz hogy csak egy "szar" Suzuki,de 200000 km van benne./2005-ös/ Eddig 2, azaz kettő db silentet cseréltek a bölcsőbe... tényleg szar...
ha lenne pénzem biztos fordot vennék
a faszom teli van a japánnal állandóan szervízben van
. Mivel november vége felé kirúgtak (Frankfurtból), így aztán az egész napom alkoholizmussal telik, erre céloztam, hogy sokat ittam manapság. Most az autó teljesen jó, minden ki lett cserélve, a szervó olajtól a fékfolyadékig, új téli gumi, stb. Nem hiszem, hogy 2 évig baja lenne, de igazából leszarom. Arra próbáltam volna célozni, hogy a rendszámom a motorom neve lett. Egy ZX-9R nevű fórumban gondoltam, hogy sikere lehet a dolognak...
Még mindig keresek gyári dobot 99-es ZX900C-re.
Kawaszeki!
ha még meg van neked akkor hozzuk össze valahogy a boltot!
Köszi!