Szerintem a haverod akkor kitalált valami új kategóriát. Vajon hogy csinált...
Lehet Sanyival rakatott a toyota alá Rába laprugókat és levizsgáztatta 5 tonnára...
Az kis személyautó méretű mikrobi ami nekem van az teherautó kategóriába tartozik. Nos Vonatkozik az összes teherautóra vonatkozó korlátozó szabályzat, mint pl. országúti 70, vagy a teherautóval behajtani tilos és egyéb nyalánkságok. A biztosítás és a teljesítmény(nekem súly) adó is ennek a függvénye. Egyedül és érthetetlen módon a jogsi nem kell hozzá C, ahhoz amelyik megengedett legnagyobb ösztömege nem éri el a 3,5 tonn át.
Ne kérdezt, hogy miért van ez így, alapvetően ez könyebbség annak akinek nincs meg a c-je, de értelemetlen, mert a b kategoriával sok mindent nem tanulsz meg amit c-vel tudni kéne. Pl. párhuzamos úton való közlekedés és egyéb nyalánkságok...
Bár nem adok neki sokat valamelyik fejbefingott, majd hamarossan kitalálja, hohy ezekhez is kell a c(bár hozzáteszem jogosan), na akkor lessz ám kapkodás...
nyugi nemülök kocsiba tegnap is voltam határiában pilótával.Bélus segit aztán az asszony ha lesz papirja!motorra meg nemkel
Innentől spórolok, hogy minden pénzem
ebbe az alapba tudjam tenni, sőt a láthatatlan jövedelmem teljes egészét is...
.
Most láttam a tv-ben, úgy fogy a népesség, hogy jövő ilyenkor 10 milla alatt leszünk.
annak pont felét beletesszük egy közös alapba és a romáknak adjuk, hogy hagy bírjanak még jobban szaporodni. Nekünk már tök mindegy, mert magyarember már az egész fizetésével se mer gyereket vállalni, mert azon parázig, hogy neveli föl, a nigákat ez meg pont nemérdekli.
Tehát ez a kiut a népesség fogyásra...
,de a valóságban 2,3körül vannak csak nem vállalja sok,ezt egy cigányvajda mondta-híres utolsó szavak
.
Jól sejtettem valami kínzó eszköz...
mert nem tudom felnagyítani a képet.
Megkínoznál, ilyen közép kori módszerekkel...
két egymás melletti strucctojást nehéz elhibázni még neked is...
.
Hát közlöm veled abban g.ci jó vagyok...
te fűtöd a vonatot, hogy legyen gőz a haladásához...
Hogy lehet ilyen korán kelni?