át fújt mint a seggem lyukán a hagymás tojás rántotta, és mivel aki állítgatta és nem bírt egyenletes motorműködést kihozni belőle állított mindent mindenhová, kapott is bengát bő nyállal csak nem tudta hova tenni, igy lerakta a dugattyúfenékre a koxot ami csak vastagodott, majd idővel a felrakódott cucc elindult a kipufogórendszer felé, ezért volt kormos a kipudob, de a kox felrakódott a szelep tömítőélére és az bele paszírozta a szelepfészekbe, ezért volt olyan mint ha söréttel lőtték volna azt. a motor nem ette az olajat a dugattyú széle koxos volt és a hengeren meg faxa a hónolás,
de érdemes a 2000 utániaknál az olajszintet sasolni mert azok már nicasil bevonatos hengerek.94-99-ig perselyek a 9-sek.
ez van. ha a tied eltört akkor óccóba hegesztesd meg, sztán munkáld ki, én mikor leoleonak meghegesztettem és kimunkáltam akkor mondtam vegyen újat, de érthető módon nem tette, lehet azóta is azt használja.1 párat, még ha javított is megtartok perecke esetére is. a gyári B-s lábtartómat elvitték zalába, de nekem 8, marattam másikat az kizárt hogy törik. nos crazyjo ugye nem szeretnél egy javított lábtartón kerekezni?
,fradi,és ujpest szinek egy motoron
.
bele leszel rakva a betonba
.
.
.
.
.
.
.
adatlapom.