Ha meg behitelezel egyet, habár oskolás nem igen kap, esetleg családtagon keresztül.
Akkor oda a motorozásra szánt lóvé a banknak.
Nézd majd meg a ninját kisvártatva elviszik...
én is szívessen olvasnék olyan cikket(mégha ezek az idióta, hozzánemértő balf.sz tódorék is írták), ahol az én motoromat az egekig magasztalják, a tieitekről meg összefoglalava annyit írnak, hogy f.s...
Az ilyen ember aki nem bírja a férfias kihívásokat az vezessen luxuslimuzint
az biztos kényelmes...
Hülye nyikhaj...
Nem akarok belevau, mert a te dolgod, csak azt mondom, hogy én mit tennék, ha 9-est akarnék venni és lenne 8 kiló a zsebembe.
Mindenesetre szétnéznék alaposabban, ennyi pénzért, már lehet kapni újabb típusú 9-est is (épp tegnap linkel(tünk) be egyet közössen Eksön pajtival
Ezt a későbbiekben jobban el lehet adni. Még akkor is megéri, ha láncot gumit ki kell rajta kezdésből cserélni...
Nehéz ezt így kimondanom
de Eksünnek népiképp igaza van. Én nem is értem, hogy alhattok még? Rendes ember ilyenkor már borotválkozik, lekeféli az öltönyét, készül a vasárnapi miséhez...
Nem tom ki hogy van vele de én is inkább vennék egy patent '98-'99 mint egy leharcolt '00-'01-t!Személy szerint egyébként nem is vennék '00-'01-t! Vagy a C vagy az F! '02-'03! A C a legkönnyebb! Az F a legszebb!
De hát izlések és pofonok! A pofonok a leharcolt fiatalabb vétele után jönnek! A '00-'01 vázát nagyon meg kell nézni! Hajlamos a repedésre! Főleg ha az USA-ból jött!