a 636-os haver pont tegnap polírozott egy akril opel astrát, szépen igényesen le volt mattulva, durva-finom-vax pasztával adott neki és csak csillogott utána az opel.de az is igaz hogy 10-20X ezt megjátszani nem lehet büntetlenül.
Régóta fáj a szívem egy ilyenért láttam egyszer karbont nagyon tetszett. Mennyibe fáj, és tudnál valami képet linkelni róla, hogy pontosan hogy néz ki és miből van?
nekem még most nem kell,és nem tom ki az. egy csákónak kellene.ha ma szól , akkor jelzek. kuplung armatúráról küldtem képet kell vagy sem?
és a rezgéscsillapító gumikat legalább kivehetted volna az idomokból a csavarhelyeknél!
Vagy felétek így fényeznek? Na mindegy! Én nem feszegetem ezt tovább!Most Én szopok vele!De hát kell az ácsmunka az új garázsomhoz!
a zx9r felirat a hasidomra menne nem tudom miért az oldalidomra lett felhelyezve!
kérdeztem én is a srácot, azt mondta mer kawasaki és az zzzzzzőőőőőd. ezen minden ződ a sárvédő fül, a szörcsögő, hasidom, neki így teccik.
Igen én szoktam!
Speciel ZX-9 R-hez még nem csináltam karbont!
Meg tudom oldani azt is csak az jelentősen növeli az árát!Több a szopás vele és a karbon szövet is drága!
Egyébként üvegszálas poliészterből van!Az üvegszálas ára 10000 Ft.Fehér alapszínben! Mindjárt keresek róla képet!