Csaszi:
...ugyanakkor feldíszíted a motort szelepsapkával, meg karbonmiaszarral :) Jól adod a megközelíthetetlent :) Ménem vettél egy 999-est? Vagy télleg 6RR-t. Akkor még többen sóvárognának :)))
s milyen idegesítő is az amikor az étteremben vagy, eszed a levest, nézik a motort az emberek, kicsit közelről, s csipog mint az állat... mert bemásztak az aurájába... én meg eszem nyugodtan a levest, amíg te majd ki ki rohangálsz, hogy jaj épp most mi történik
jaj de jó az....
egy riasztó beszerelésben mi lehet a marha jó?
mert ha a vásárlás szempontjánál a marha jó legyen, minőségre, frekvenciára... bla bla, arra azt mondom oké.
de egy beszerelt riasztón mi a marha jó?
hogy működik? még szerencse!
volt ott egy fickó elég nagymenőnek nézett ki. sokat pályázik (szinte csakazt) és van neki Ducatija, meg 600 RRje hondából de kawasaki volt előtte 3 is zx9 stb..kikbe nem fut bele a zember
Igen, de nem csak erre kell gyűjteni! A 6 számjegyet úgy értem el, hogy ez benne sem volt! És egyik sem felesleges, hanem inkább szükséges dolgok! +emelő!
Azért spórolok, és lesz ami lesz! Majd csak utána szólok az asszonynak, de pszt!
...ugyanakkor feldíszíted a motort szelepsapkával, meg karbonmiaszarral :) Jól adod a megközelíthetetlent :) Ménem vettél egy 999-est? Vagy télleg 6RR-t. Akkor még többen sóvárognának :)))
LX
LX
ne kelljen használódnia azt kívánom!
jaj de jó az....
nekem híd a quai folyónt fütyül
mert ha a vásárlás szempontjánál a marha jó legyen, minőségre, frekvenciára... bla bla, arra azt mondom oké.
de egy beszerelt riasztón mi a marha jó?
hogy működik? még szerencse!
volt ott egy fickó elég nagymenőnek nézett ki. sokat pályázik (szinte csakazt) és van neki Ducatija, meg 600 RRje hondából
LX
Azért spórolok, és lesz ami lesz! Majd csak utána szólok az asszonynak, de pszt!