Ahogy feltették már valaki le is csapott rá.
10000-ért volt egy Martin dob.
Képzeld januárban én is néztem egyet 15000-ért és félóramulva hivtam volna föl és a dob már nem volt sehol
Nem tudtam eldönteni,hogy most sirjak vagy nevessek
Amugy teljesen úgy néz ki mint az én kipum,amennyire látom
Na figy segitek neked és kajtatok dobokat én is és ha 30000-ért találok irok neked egyből
Természetesen nem te vagy a hibás. Ő egy rohadt gerinctelen féreg.
Amit küldtél link az helyileg hol lehet?
Ha kinyitod rendesen akkor legfeljebb alul veszítesz egy kis nyomatékot de felül jobban kell mennie. Utána kell karburálni.
Megunni pedig kizárt.
Azt viszont nem értem miért szidják,pedig kurva jó gépek.Egy csomó motor van amit istenitenek és közben meg kurva szar.Sokan összefossák magukat tőle hogy hűha milyen sokat pörög és gondolom ezért a rosz hirnév.Nekem meg még a szerelőm is ámult-bámult hogy milyen szépen és egyenletesen húz.Azt mondta hogy nagyon fasza kis gépem van,vigyázzak rá.Neki amugy egy 1100-as gsxr-e van és gondoltam majd mondani fogja hogy érdekes ez a mocc nem nagyon megy.De szerencsére nem igy volt.A kipura visszatérve,nem tom hogy mér oltottak téged,de zöldség amit mondtak.Nekem rengeteget jelentett az új kipu.
Ez akkora marhaság hogy az valami csuda
Nem ér semmit,hát az az ember miről beszélt?A hangja kegyetlen lett nekem az új kipuval,a teljesitményről meg csak annyit hogy gyári kipszivel ment 170-et az újjal pedig 190-et.Nem jó szakember és ennyi.Próbálj meg keresni másik embert
Eladó egy Kawasaki zxr250 98' évjárat.
Friss műszakival, és komplett motorfelújítás után (szelep csere, stb.)
A motoron yoshimura kipufogó rendszer van,amitől a hangja nagyon brutál.
Tlizöld színű,sötét plexivel.
Személyesen megtekinthető szigethalmon.
70/370-0960
ÁR: 550.000FT