Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv a még jelenlevőknek...
Keresnék 250A-hoz prizmás hátsó fenékbetétet és első fékolajtartályt esetleg 2db indexbúrát.
Aki tudja hol rejtőzik ilyesmi ne tartsa magában.
Sziasztok. A mai, illetve holnapi nap tudtok csemegézni alkatrészekben. Utána egy jó ideig megint nem leszek vidéken. Tatárszentgyörgyön lehet megnézni személyesen, illetve a 70/577 43 19-es számon étek el.
Meg kell fújni, nekem erre van cuccom, aztán lehet hallani, hogy hol engedi el a nyomást, írtam neked pm-et majd nézd meg.
Igen az lehetetlen hogy 0val beinduljon, és mégis. Viszont olajat fecskendezve a hengerbe se megy feljebb a kompresszió, szóval nem gyűrű. Én inkább arra gondolok hogy valamelyik szelep rosszkor zár. De állítólag azok is jók.
Hát 0 kompresszióval annak a két hengernek nem szabad beindulni, vagyis nem is tudna. Másik kompresszió mérővel is rámértetetek?
Hidegen nagyon nehezen indul a motor, de ha beindul akkor 4 hengerrel jár még 700-as alapjaraton is. Megmertuk és két hengerbe nulla a kompresszió a masik kettőben meg 4,5 meg 7,5. A szerelő át nézte a hengerfejet, a vezérlést és a szelepeket de minden tökéletes. Szóval teljes tanácstalanság :(
Mi a baja a gépnek, ha szabad kérdezni?
Köszönöm a választ, és esetleg van valakinek 250es blokkja eladó? Vagy tudtok ajánlani olyan szerelőt aki csinál motorgenerált? Előre is köszönöm
Szia, keskeny hozzá a váz. Ha bebuktatod lehet be lehet valahogy kínlódni de akkor minden mást is át kell tervezni hozzá.
Sziasztok! Valakinek esetleg van az A típushoz (körlámpás) henger sora? Az sem baj ha kopott. :)
Sziasztok zxr250a vázba bele megy a zxr 400as blokk?
Esetleg ebayről nem rendelnéd?
https://www.ebay.co.uk/itm/New...
Nagyon kiesik nekem a térképről a csávó, de lenne más is ami kellene tőle lehet az lesz a vége.
Esetleg csörögd meg az egykori "HOKAYASU"-s emberkét, hátha tud segíteni, belpiacos vonalon elég sok cucca volt neki.. ;)
Sziasztok ötlet valakinek, hogy zxr250a karbiba szelepfészket honnan lehetne szerezni? esetleg egy bontott karbi is játszhat jó áron.
Szia,
Én foglalkozom ZXR 250-esekkel is ...
Ha aktuális még írj egy mail a telefonszámoddal, felhívlak és megbeszélünk egy időpontot!
Mail címem: harmonia777@gmail.com
sziasztok ,tudna valaki nekem segíteni hogy hol tudnék szerezni 93 zxr 250hez alkatrészeket (használt ,bontott is jó) Érdekelne inkább ball oldali tükör ,elsö űlés , index lámpák , gyujtokábelek megy gyertyapipák ,gégecsövek, levegöszürő , ha valakinek van kérem hivjon 70/6275203
sziasztok, tud valaki segíteni Budapest vagy Pest megyében keresek Kawasaki ZXR 250 -hez hozzáértő,megbízható szerelőt .
Köszönöm
Szia, bal tükröd nincs véletlenül?
Szia Zoli, Meg van még ZXR250?
Sziasztok!
Van egy eladó ZXR250C egybe kompletten vagy darabokba alkatrészenként. Szelepek el koptak, azon kívűl minden része patika!!! Ha kell valakinek valami szóljon 06204378857
Sziasztok! 93-as A-hoz van pár cuccom a blokkból maradt, ami nincs:karbi, hengerfej, kérdésed van bubs.norbi@gmail.com emailra írj!
Sziasztok.
Eladó szeretett 25 KW-os motorom.

https://new.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/er-6f/kawasaki_er-6f_25kw_35kw-11460039