Ejhaa! Egy láncszett 40E ft aztán vegyük úgy hogy csak előre kellenek fékbetétek az 2X8E ft. Nemtudom de nekem a 46E ft nem tűnik viszonylag olcsónak.
Aztán még ugye a szerelőnek is kell valamennyi pénz. Na meg az ami bennem van nagyon hogy ugyanolyan jó motort szeretnék venni, mint a volt mocim.
. Ergo minden kis szarért meg kell dolgozni nekem is, persze ez nem panasz, minél több melóm van benne annál jobban értékelem !
)
És szerintem érdemesebb erre gyűjteni/költeni, mint elsörözni a pénzt...
Tény h mindenki szépet hibátlant akar de mint te is tudod nem mai motorok
Olyat meg nem akarok venni ami repedt, horzsolt, alapból láncszett és fékbetétek kellenek rá. Ha veszek akkor az hibátlan legyen már
.
Olyan szépen és aranyosan
)
?
Amúgy én is azt akartam mondani, hogy www.motor.hu -n nézd meg a felhozatalt... én is ott találtam az enyémre...
Jah, és van egy szürke-fekete ZXR 250, 390e huf-ért... azt a srác nyár végén 450-be árulta... majdnem azt vettem meg...
Szerintem érdemes 450-e huf-os gépeket nézni, mert 40e ft-ot simán le lehet alkudni... és valszeg jobbat is kapsz azért, mint az alig 400e -s...
Amúgy meg én is irigy vagyok néha, bár szerintem én az ilyen jellegű érzéseimet el tudom fojtani... Aber az, amikor valaki felvág ezzel a helyzetével, szerintem az elítélendő... (((nem egyszer láttam a feltöltőtől ilyen hozzászólást egy videó alatt... jah, és ezek ráadásul ált. a primitív kategória szülöttei...)))