Mondjuk mióta a hugomon volt, már a Hjc is jó rám. Különben sima csattos, és nem üvegszálas....
És RG-je volt
.
. Na mindegy...többet én se offolok
Valószínűleg ez volt az egyik fő ok, mert másik kandúrtól kaphatta el a betegségeket is verekedés közben
Tehát ki kellett volna. Viszont az is nagyon aranyos kis lány macskánk volt akit elütött az a nő(úgy hogy a macska az út közepén ült és egyszerűen áthajtott rajta, még jó hogy nem voltam épp ott és nem volt nálam a motorkulcs
). Azt mielőtt elütötték pont 1 héttel előtte ivartalanítottuk ki.
(inkább nem részletezem,el lehet képzelni
)
), de el is kezdtem felújíani. Ha jobban meggondolom a 200as-rg vel is így vagyok, egyszerűen a kétüteműeknek számomra lelke van, ha nem is az a menő
. De a 250es Kawa is nagyon jó csak abba eddig össz-vissz 1000km-t tudtam beletenni.
Garfield 2007 július óta van nálunk de most 2héttel ez előtt vittük állatorvoshoz ivartalanitani. Elég volt a múlt évet kihúzni úgy, hogy mindig csavargott, televolt sebekkel és iszonyat sovány volt. Épp annyira jött haza, hogy evett pár falatot és már ment is tovább. Aztán úgy döntöttünk, hogy ennek az évnek nem megyünk úgy neki, hogy ne legyen ivartalanitva.
Azóta volt sok macskám, de buták voltak, a fél havi fizetésem rájuk költöttem aztán még el is tűntek
(egyet meg a szmünk láttára ütött el egy hülye nő). Na bocs az offért!
)
) hát annyit, hogy az a fotó kb. a 2. évében készült, a 18.szülinapomra vettem magamnak egy nénitől a nyugati aluljáróban 2000ft-ért
, aztán sajnos többek között én voltam a hibás, hogy csak 5 évet élt mert elmaradoztak az oltásai, meg
Egyébként nem úgy volt, hogy felújitás után eladod? A fejidom csere szerintem megoldható. Jah cirmossal mi történt?
Nem tud valaki bontót ahol van?
Szóval ha lenne 15-ért akár '96-os zixxerhez duplabubis, akkor szóljatok mán, mert rendelném...
Ha lesz egy ksi fölös pénzem, akkor meg csinálom én is a kormány véget!
elmentem haverhoz kormányrudakkal, kuplung,-fékkarral, kipolírozta faszára mindet, aztán egyből mentünk el a szokásos péntek esti sörözésre... kellőképp illuminált állapotban vánszorgunk haza, mikor otthon rájövök, hogy otthagytam minden cuccot a szatyorban a sörözőben (plusz eltűnt a fülhallgatóm is)... ma megint lenéztünk (csak kóláztam