rosszul volt felrögzítve a baloldali idom, és 120-130 környékén eleresztette az oldalsó,- fő csavar... azt vettem csak észre, hogy mint egy vitorla himbálódzik jobbra-balra... berepedt a nagy légbeömlőnél, plusz a csavarok mentén, amik az első-idommal összekapcsolják (feltételezvén, hogy csak azok tartották rajta a mocin)... úgyhogy Gyöngyösön leszedtem, be nagymamámék kertjébe, és onnan tovább Egerbe vizsgázni...
Adsz egy elérhetőséget, meg mondj már rá nekem egy árat?
A Kawasaki Er5n nek a metálzöld színe lesz rajta, fekete kerekekkel és zöld felnicsíkkal. Na ez ütős lesz ha elkészül. Vélemény?
nem, nem mintha rossz lenne, csak rohadt vizsgák... jó lenne tanulni is valamit... a tükörért meg sorry, megyek is le, megnézem...
Csak jött egy lehetőség, és az ingyen Suzuki jobb lett volna mint hitelt felvenni egy "új" mocira. Úgyhogy csak kényszerhelyzet miatt vettem volna ha vettem volna.
Bár inkább Hondás piros és zöld keveréke.
Ne legyél hótkészen amugyse. Gikszer ingyen...................Na érted!
Majd max jövőre összerakok egy keveset és veszek egy 600 as CBRR-t. Valami cica lámpásat 2004 től. :D Jövőre mind milla alatt lesz szerintem. Úgy is az a nagy álmom, vagy egy 636 os 2005 ös modellektől
A moci bal oldala lett teljesen leamortizálva. Szerencsére a blokk és más lényeges alkatrész nem sérült, mivel a saját lábán hoztam haza, csak szegény csúnya lett. Nagyon ráéreztem a pályára, mert a lábtartóm fele is hiányzik a döntögetések miatt, arról nem is beszélve, hogy még a kipufogó dobom is leért, úgy döntögettem. Így azt hiszem elértem amit el lehetett egy 250 es géppel.
Sajnálom hogy a legvége esés lett, de én is és a moci is nagyon szerencsésen megúsztuk.
Akkor mikor és hogy tudnánk egyet bizniszelni?