Most azon gondolkozom, hogy miszterkétté vajon mit akar elérni a rendkívül magas színvonalú hozzászólásaival, amelyekből sugárzik a mások iránti tolerancia, megbecsülés és az intelligencia?
Nézzük a lehetőségeket! :
1. Megváltani a világot? - Akkor menj az astoriára a köcsög krisnások mellé és gyűjts pénzt a szegény kétüteműs motorosoknak, amiért ilyen csúnyán leszarja őket az összes gyártó!
2. Megbántani minket? - Szerintem ez sem stimmelhet, mert a gyártók után én szarlak le (és szerintem ezzel még sokan így vannak) a legnagyobb ívben!
3. Csak szimplán lefoglalni magát? - Az lehet, hogy sikerül, de azért még nem kéne elbaszni mások beszélgetését és fórumozását, de főleg NEM KÉNE BELEPOFÁZNI ABBA, AMIHEZ SEMMI KÖZE!
4. Barátokat akar találni? - Így nem fog menni. Eddig egy kuriózumnak, különlegességnek tartottam a kétütemű motorokat, azok előnyeivel és hátrányaival együtt. Sajnos ma ha meghallom azt a szót, hogy "két ütem", már rosszul vagyok, mert egyből erre az idiótára gondolok, és a paraszt, bunkó beszólásaira.
5. Megszerettetni mindenkivel a kétütemű motorokat? (amúgy ekkora baromságot! ez kb. olyannak hangzik, mint "én inkább villamossal járok, mint metróval, mert az sokkal királyabb és aki nem így tesz, az nyomorék" ) - Ez megint csak nem jött össze, lásd 4.pont.
Tudod mi a baj veled még ha jópofa lenne de nem az hidd el!!!!
Inkább olvass vissza és meglátod mi a véleményük az embereknek rólad!!!!
Röhelyes vagy sőt áááh leszarom!!!
Jaja!!:D
Most értem haza a mátrából és találkoztam wins03 -mal!!!!
Olyat motoroztunk hogy beszarás!!!!:D
Jólenne egy hétvégén összeverődni sokan!!!!
Köcce a hozzászólást!
Még jöhet minden még kritika is csak mr akaárki ne pofázzon bele!!!
Komolyan mondom, most már ki kéne találnod valami újabb fikázós dumát a sor4-re...
Mindig csak ezzel a "kétkerekű autó" izéval jössz. Nálam eleve úgy indul, hogy a benzines autó nem autó. Ebbők kifolyólag egy motor hiába sor4-es, attól még semmi köze nincs az autókhoz...
most is motorozni voltam és megint vitte a 180 nem tudom h megyek e még madarasra mert essőt mond nagyon és akkor értelme nem sok ez van majdreggl eltönti a banda is h megyünk e vagy tv zünk....
Azt nézem, hogy ez műanyag, s csak oda be van pattintva... Ami azt jelenti, akár el is lehetne könnyen távolítani. Nem zavaró, mikor a kormányon kapcsolgatsz dolgokat?
Jóh, tudom, ha személyesen látnám egyszerűbb lenne, de hítelen nincs olyan ismerősöm, akinél közelebről is meg tudnám vizsgálni a dolgot.
És még 1x köszi a képet. Télleg naon tetszik ez a mocc, tán még a CBRnél is szebb, azonban az a megoldás vhogy nem tetszik. Jah és azt mondom, hogy nem tetszik, mással ellentétben, aki egyből már fikázni, mi az a szar ott, és stb...
Nézzük a lehetőségeket!
1. Megváltani a világot? - Akkor menj az astoriára a köcsög krisnások mellé és gyűjts pénzt a szegény kétüteműs motorosoknak, amiért ilyen csúnyán leszarja őket az összes gyártó!
2. Megbántani minket? - Szerintem ez sem stimmelhet, mert a gyártók után én szarlak le (és szerintem ezzel még sokan így vannak) a legnagyobb ívben!
3. Csak szimplán lefoglalni magát? - Az lehet, hogy sikerül, de azért még nem kéne elbaszni mások beszélgetését és fórumozását, de főleg NEM KÉNE BELEPOFÁZNI ABBA, AMIHEZ SEMMI KÖZE!
4. Barátokat akar találni? - Így nem fog menni. Eddig egy kuriózumnak, különlegességnek tartottam a kétütemű motorokat, azok előnyeivel és hátrányaival együtt. Sajnos ma ha meghallom azt a szót, hogy "két ütem", már rosszul vagyok, mert egyből erre az idiótára gondolok, és a paraszt, bunkó beszólásaira.
5. Megszerettetni mindenkivel a kétütemű motorokat? (amúgy ekkora baromságot! ez kb. olyannak hangzik, mint "én inkább villamossal járok, mint metróval, mert az sokkal királyabb és aki nem így tesz, az nyomorék"
Egyébként az RD egy az egyben Trabant, az NS pedig Wartburg.
A többiek már sokszor elhatározták, hogy nem fognak veled beszélgetni/vitatkozni. Én igen, mint ahogy most is.
Csak osztod itt az észt!!!
Inkább olvass vissza és meglátod mi a véleményük az embereknek rólad!!!!
Röhelyes vagy sőt áááh leszarom!!!
Most értem haza a mátrából és találkoztam wins03 -mal!!!!
Olyat motoroztunk hogy beszarás!!!!:D
Jólenne egy hétvégén összeverődni sokan!!!!
Köcce a hozzászólást!
Még jöhet minden még kritika is csak mr akaárki ne pofázzon bele!!!
Mindig csak ezzel a "kétkerekű autó" izéval jössz. Nálam eleve úgy indul, hogy a benzines autó nem autó. Ebbők kifolyólag egy motor hiába sor4-es, attól még semmi köze nincs az autókhoz...
Új fikázást akarunk hallani!
Mi sem mondjuk, hogy mekkora csicska vagy, hogy olyan motorokkal közlekedsz a mi szemünkben, so te se mond!!!
Jó a videod megnéztem nagyon fasza motor V2-es?
Jóh, tudom, ha személyesen látnám egyszerűbb lenne, de hítelen nincs olyan ismerősöm, akinél közelebről is meg tudnám vizsgálni a dolgot.
És még 1x köszi a képet. Télleg naon tetszik ez a mocc, tán még a CBRnél is szebb, azonban az a megoldás vhogy nem tetszik. Jah és azt mondom, hogy nem tetszik, mással ellentétben, aki egyből már fikázni, mi az a szar ott, és stb...