de van csak ha elkezdett volna menni a ventillátor akkor meg az aksit szívta volna le + világítás nem a legerősebb akku van benne így inkább visszamentem
Meg voltak hülyülve akkor éjszaka a zsaruk na meg a kinti gyülekezet betette a kaput, elcsesztük hogy a haverok is megáltak a qvaddal, nekik meg kellett volna várni hogy kiszálljanak aztán gázt adni és szevasz.
Nagyon lassú volt a felvonulás még ilyen nem volt nameg szerencsére sokann is lettek.
Nincs ventilátor a hűtőn?
Tali az nem volt rosz! el voltam mint a befőtt szeritem vennem kell új hátsó gumit is
hazafelé gondolkozott a rendőr nagoyn h megbüntessen vagy ne mert 1 éve van jogsim és 2 személlyel mentem nah mondom se nem vagyok részeg és mg sisak is van rajtam csaktán nem fog megbüntetni hát végül elengedett....
felvonuláson fel forrósodott a vizem nem kockáztattam inkább vissza mentem a "táborba" mókust megse akartam nézni mert kunmadarason mindíg látom jövőre is megyek a talira szerintem
felőllem ütközhetünk majd valamikor valamerre
Nekem a ZZr azért teccik jobban az összes többinél egy mert sporttúra(mondjuk talán egy kisicsit az FZR is)másik mert V2 es,és anank van egy jellegzetes kicsit csopperes hangja,nem az a visító.
Jah jogsi nemkell hozzá ez tény de amiko belémdurrannak akkor lehet nemnagyon firtatják ki a hibás rávágják lettvolna jogsia megtanulta volna a motor manőverezését:D
Meg azé nemmerek me akko még el is tiltanak azt egy évig megin nem rakhatom le
Cső komi!
Na milyen volt a tali?
Láttam mikor szöktetek az éjszaka, kajás sátorban ültem!
Vmikor majd ütközünk még aztán majd dumálunk.
Mókust láttátok ti?
Sztem jó nagy sz.. volt főleg h 3 órát késett, de hát nem kellene 3 bemutatót vállalni 1 napra jó ki lehetett merülve, alig ült a hondán egy rövid időt
Hy Én nemmertem 160km/h-val menni a ZXR 250R-emmel.Szerintem én vagyok az egyetlen itt aki 14-évesen 250-es motort vezetek.A motoromat nagyon rosz állapotban vettem Többe került a javitása mint a motor maga.
Szia
ZZR sport tura motor a zxr sport motor. Szerintem de ne üssetek agyon ha tévednék
És igen én 190-et mentem 250-es zxr-emmel... de az a vége. Lehet, lehetne tovább hajtani de nem látom már értelmét, csak visit és nem hinném, hogy jót tennék azzal a drágámnak:) ja de ezt a sebességet tartósan lehet tartani vele
Tzr250-böl van 3alap tipus :50le-sor2:- 63le sor2 forditott hengeres(rc): 70le v2-a ezekböl legigénytelenebb/tartosabb az 50le.. ...ami közös bennük mind ritka tipus és ami szép állapotu az drága(kinek mi )
Nos, én külföldi oldalakon láttam talán 2 hirdetést, illetve egy aukciót az e-bayen, 200-tól egészen 800 ezerig, itt Magyarországon nem is találtam oldalt ahol a kifejezést megtalálta a Google, csak valami teleszkópokkal foglalkozó oldalon volt ez a típus feltüntetve, sehol máshol... Kicsit elszomorít, végülis vennék 4-üteműt is, mert nem rossz az sem, de általában az ilyen ritkaságokról nehezen mondok le. Bár ez lenne az első utcai motorom, eddig egy 125-ös és egy 200-as enduro volt a csúcs amivel közlekedtem komolyabban, de ha lesz jogsim, mindenképp valami különlegeset akarok. Viszont hallottam már olyant is, hogy széria ZXR-ek egész jól mehetnek, nem tudom, ment itt már valaki 200-hoz közel egy gyári géppel? Gondolkoztam Tzr meg Fzr-en is, hallottam róluk mindenféle véleményt, jót, rosszat - bár nem igazán tudom, hogy a két gép közt mi a különbség... Az ami a ZXR meg a ZZR között?
biztos hogy van ..de ritka tipus(szerintem a jó állapotuak fanatikusoknál pihiznek-ha eladja nem olcson)én 1röl halottam kis hazánkban(azt nemtom hogy az kr1 vagy a kr1s volt-e )
Helló! Bocs, ha nem jó helyre írom, de nem találtam a problémámnak ennél megfelelőbb topikot! Szóval kersek egy (szerintem) ritka motortípust, a Kawasaki KR1-S - t. Ez egy 250 köbcentis 2-ütemű sportmotor - bár a fanatikusok biztosan ismerik - 1992-ből. Bár csak pár napja ismertem meg a gépet, azonnal beleszerettem, és nagyjából jövő ilyenkor, ha lehet, szeretnék szerezni is egyet. Magyarországon szerintetek érdemes keresgélnem, vagy inkább felejtsem el, és zxr-t vegyek. Vagy esetleg ha valakinek van tapasztalata mind2 gépről, egy rövid technikai és szubjektív összehasonlítást szívesen elolvasnék. Előre is köszi a válaszokat. Üdv - Zoltán
Eddigi tapasztalat szerint kb 5 körültől szokott szaporodni a nép mindenki munka után megy.
Pénteken bemész a dokihoz aztán kiiratod magad és már szabad is a hétvége.
Most is fika az idő pedig vmerre menni kellene.
vas szerelőnél gyertya csere , pénteken melo után 3 körül érek haza és már indulok is ... remélem a főnök elenged szombatra mert ha ne mszétverjük haverommal alig várom
Reméljük az idöjárás lehetövé teszi, hogy lehessen motorral menni, tavaj a pénteki napra nagyon be baszott. . Programot gondolom már vágod? Szombat 5 kor felvonulás aztán Mókus.
Szevasztok ide is ideirom a vágyamat
Most má kezd kicsilenni a 125 ös yamaha tdr em.Szeretnék beújítani egy 250 es zzrt vagy zxrt.
Jó választás lenne?Csak még kéne az A-korl jogsi ahoz még kell 6 hónap mert 17.5 től lehet.
Láttam egy képet műászerfalról 20 ezret pörög?jézusss
Nagyon lassú volt a felvonulás még ilyen nem volt nameg szerencsére sokann is lettek.
Nincs ventilátor a hűtőn?
hazafelé gondolkozott a rendőr nagoyn h megbüntessen vagy ne mert 1 éve van jogsim és 2 személlyel mentem
felvonuláson fel forrósodott a vizem nem kockáztattam inkább vissza mentem a "táborba" mókust megse akartam nézni mert kunmadarason mindíg látom
felőllem ütközhetünk majd valamikor valamerre
Jah jogsi nemkell hozzá ez tény
Meg azé nemmerek me akko még el is tiltanak azt egy évig megin nem rakhatom le
Na milyen volt a tali?
Láttam mikor szöktetek az éjszaka, kajás sátorban ültem!
Vmikor majd ütközünk még aztán majd dumálunk.
Mókust láttátok ti?
Sztem jó nagy sz.. volt főleg h 3 órát késett, de hát nem kellene 3 bemutatót vállalni 1 napra jó ki lehetett merülve, alig ült a hondán egy rövid időt
ZZR sport tura motor a zxr sport motor. Szerintem de ne üssetek agyon ha tévednék
És igen én 190-et mentem 250-es zxr-emmel... de az a vége. Lehet, lehetne tovább hajtani de nem látom már értelmét, csak visit és nem hinném, hogy jót tennék azzal a drágámnak:) ja de ezt a sebességet tartósan lehet tartani vele
Pénteken bemész a dokihoz aztán kiiratod magad és már szabad is a hétvége.
Most is fika az idő pedig vmerre menni kellene.
Most má kezd kicsilenni a 125 ös yamaha tdr em.Szeretnék beújítani egy 250 es zzrt vagy zxrt.
Jó választás lenne?Csak még kéne az A-korl jogsi ahoz még kell 6 hónap mert 17.5 től lehet.
Láttam egy képet műászerfalról 20 ezret pörög?jézusss
Ezt a pangást ami itt van.... ennyit nem lehet motorozni... vagy ti benzinkutat üzemeltettek, vagy raboljátok:)