! De tudod: ki korán kel, ....
.
.
hol dolgoztok ti, hogy ilyen korán haza mentek? én 18:30-ig vagyok... És 04:45-kor keltem, hogy beérjek reggel 06:30-ra... laza 12 óra a semmi pénzért... érdekel valakit, szívesen cserélnék egy alig, közel 4 órás munkahelyért cserébe és mondjuk ha nettó 200-250 ezret keresnék vele jó lenne... :) Lehet duB neked van igazad...
.
! Szombat este mindenképpen jó kiinduló pont!
de oké, legyen úgy.
)
Elviekben nem házalós rendszer, tovább ajánlásokkal működik, tehát érdeke a cégnek egy olyan ajánlat adása, amit elfogad az ügyfél, ezt úgy éri el, hogy az összes pénzpiaci eszközzel foglalkozik, a bankok, pénzintézetek az ügyfelei, és nagy tételben viszi az ügyfelet, ezáltal kedvezményesebb hitelt, befektetést tudnak nyújtani.
Mlm -igen, felfedeztem benne ezt is, az alacsonyabbak után kapnak juttatást a feljebb lévők
Kezdő csomagot viszont nem kell vásárolni, az oktatás - hogyan beszéljük rá az ügyfelet
Ahogy nekem tűnik, akiket itt képeznek, felhajtják az ügyfelet, felveszik egy formanyomtatvány alapján az adatokat, igényeket, ezt egy hozzáértő kiértékeli, és ad tervezeteket, amit be kell mutatni az ügyfélnek, és vagy elfogadja, vagy nem.
Természetesen jutalékos rendszer, a bankok fizetik a jutalékot
Amúgy 93 óta vannak magyarországon, és egy német cég.
Eddig vegyes érzelmekkel vagyok iránta, működőképes, de magyar viszonyok között minden másképp működik
Remélem nem olvassák a topikot