Először én úgy elállítottam, hogy nem indult be
A szinkroncsavarokat a teljesen betekerttől 2-re csavartam ki, aztán elkezdtem össze állitgatni. Csak ugye a folyadékoszlop itt folyamatosan változik, kell egy kis idő neki, mire eléri a helyét, ez órás teszter esetében sokkal jobb, mert azonnal látod hogy hol mennyi a szivás. Amúgy amilyen koszos volt a karbid, a kis furatokban simán lehet még kosz, nekem patyolat volt, de jött ki belőle kosz az ultrahangos tisztitás során. Aztán ott van még az alapjárati levegő csavar is... ott is be kellene állitani az optimális keveréket, és utána hozzászinkronizálni a karbikat. Emlékeim szerint a teljesen betekerttől 2-2,5 tekertem rajtuk ki, viszont nehéz hozzáférni, bár a CBR600F-hez képest még egy álom
túravasnál nincs nagy jelentősége a kissé nagyobb tömegnek, nem sok vizet zavarna, ha csak nem nehezítené esetleg a kormánymozgást...!
Aki elküldte a regisztrációt az új, kedvezményes kötelező biztosításra, az ma reggel kapott egy levelet a belépésről és a jövő évi díjakról. A belépés egyénileg történik - a szervezetet tájékoztattam a "várható rohamról"
Köszönöm mindenkinek (&rash-nek és KanyarBandinak különösen) a közreműködést!