.
(persze egy copy-t nem csináltam :( ). Lényeg: zárt - nyitható, én a nyithatóba szerettem bele. Azoknak kicsit más a formájuk, mechanika miatt kicsivel nehezebbek. Három bukó csücsül már a polcomon, 1 zárt, 2 nyitható, 2N+1Sch. Az új C3-as tetszik, habár most elvileg a meglévő N103-asnak is jónak kell lennie már, tavaly kicserélték a teljes mechanikát (Euromotor-ban, ingyen és bérmentve) és plusz kis szigetelőt ragasztottak be, mivel a bal oldalon kis huzatot éreztem (be is vörösödött hosszabb túrák után a szemem). Lehet marad még egy (két) szezont tekintettel a C3 árára (150 eFt).
Szegény MZ-t védi most a környezeti erőkkel szemben...
nemvan... lehet hozzá venni... orvédő nekem nem téma, bogárháló 2-3 ezer forint. Nem D gyűrűs, sima micro-lock, de nem is baj...
, még csak kiválasztottam a vásárlás kicsit várat magára
Az olaj, és a szűrők az már biztos. A láncszett és a gyertyák, pedig ha Áron azt mondja cserés, akkor csere. Bár szerintem elég elhasznált állapotban vannak ezek a dolgok is.
Szerintem még két hét, mire készen lesz, de szinte már most számolom a perceket.
A jó idő sem ártana ha jönne már. Mondjuk ne legyen az ember türelmetlen, és ne várjon februárban tavasz időt...