Nem ez egy mágnes lapból kiszabott, valamikor régen még az ebay-ről vettem, nem találom a képet. 1-2 mm-es mágnes lap, kivágva. ha találok képet majd felrakom, vagy lefényképezem.
Ezt én is ismerem, de a főoldalon egy ilyen üzenet fogad már rég óta!
"A tankpadok gyártása átmenetileg szünetel. A raktáron levő készletünkböl tudsz választani."
Tanktáskára vissza kicsit: van de nem használom, bármennyire is vigyáz az ember, megkarcolódik a tank. Megoldás ugye a Bagster full tank védő, de az nekem nem tetszik :(
Többiek? Nem érdekel a karcolás vagy van valami okosságotok?
Apró por alámegy és az karistolja , azóta zacsiba csücsül a szekrény mélyén!
Esetleg ha valaki ki akarja próbálni vagy átlátszó tapétából kivágni szívesen kölcsönadom, ha már senki nem veszi meg .
Mert ugye én csak azért vettem meg hogy legyen .
Nekem van mágneses, de ZZR 4-600-ra, anno duß-nak kölcsönadva, de szerintem Ő sem próbálta ki (én sem ).
Tank-melltartó tulképpen ! Fehér külső résszel, festhető, matricázható. Ha kell valakinek. Apró 6 eFt pénzért , egyenlőre hűtőszekrény mágnesként, titokzatos tárgyként várakozik !
Mindig van valami jó a Lidl motoros cuccai közt, a tavalyi(előtti) vesevédő messze veri a többit ár/minőségben!
Vettem is hármat, hogy legyen ;)
Igaz egyet el is ajándékoztam, mit tehettem, boci szemek ... és még százalékot sem kaptam .
Igen, én is ettől tartok!
De, ma beugrok, megnézem!
Pont hétvégén megyek bukósisakot nézni, kinéztem ponyvát is,
6 500,- pénzért, de ha ez jó lenne, inkább ez... Bár a másikat, tudom, hogy jó erős...
De, a tanktáska, tényleg jól néz ki!
kép alapján én azt mondanám az a pvc szar, ami szakad. de mivel élőben nem láttam, nem tudom biztosra. volt ilyen gagyi ponyvám, az úgy szakadt darabokra, mint nagyseggű marin a tanga fingáskor.
Emberek!
Ma vettem egy ilyen tanktáskát, és k**va jó!
Tele van zsebbel, masszív, vastag!
Le lehet zipzározni a mágneses talpról, és két hátpánttal hátitáskának is hordani! Esővédő ponyva is van hozzá, teljesen kinyitva 32 literes! Tanktáska
"A tankpadok gyártása átmenetileg szünetel. A raktáron levő készletünkböl tudsz választani."
Tanktáskára vissza kicsit: van de nem használom, bármennyire is vigyáz az ember, megkarcolódik a tank. Megoldás ugye a Bagster full tank védő, de az nekem nem tetszik :(
Többiek? Nem érdekel a karcolás vagy van valami okosságotok?
Apró por alámegy és az karistolja
Bemutatom a barátnőimet...
Remélem elnyeri tetszésetek...
http://youtu.be/KvWBHiQPTLA
Mert ugye én csak azért vettem meg hogy legyen
Tank-melltartó tulképpen
Vettem is hármat, hogy legyen ;)
Igaz egyet el is ajándékoztam, mit tehettem, boci szemek ... és még százalékot sem kaptam
Igen, én is ettől tartok!
De, ma beugrok, megnézem!
Pont hétvégén megyek bukósisakot nézni, kinéztem ponyvát is,
6 500,- pénzért, de ha ez jó lenne, inkább ez... Bár a másikat, tudom, hogy jó erős...
De, a tanktáska, tényleg jól néz ki!
Milyen minőségű?
Nagyon gagyi... szakadós?
Ma vettem egy ilyen tanktáskát, és k**va jó!
Tele van zsebbel, masszív, vastag!
Le lehet zipzározni a mágneses talpról, és két hátpánttal hátitáskának is hordani! Esővédő ponyva is van hozzá, teljesen kinyitva 32 literes!
Tanktáska
De léégyszí Dettinek hívd, mert a Bettire harap. (meg én is)
Köszike!
Nem tesztek, ti semmit sehova...
Felhúztam a nyúlcipőt
Olyan jó nekem, teljesen likvid vagyok