Szépen össze lett rakva. Indítok , nehezen de beindul de egyenletlenül jár és a 2 es heger szívőjánál lövöldözi vissza a benzint. Mi lehet a probléma?
Előre is köszönöm a segítséget.
Szerszámokba, szerszámgépekbe fektetek. Persze vaterán minden szép és jó, tökéletes masina.
. Aztán ami egy szerszámgépnél fontos a pontosság szempontjából, a szán, az ki van köszörülve jó 10cm szakaszon. Ez olyan beavatkozás, mint ha én magam akarnám a hengert nagyobbra felreszelni. Az egész kotyog, lóg, no meg telibe lefestették amit értek, talán még az olajsarat sem takarítottak le előtte.
Ha normálisan fényképez, nem kitakargatva bizonyos részeket, akkor nem kocsikázok másodmagammal 450 kilométert, meg nem bérelek trélert...
Na de azért volt olcsó és szerencsére nem lőttem mellé a diagnózissal. Kapott új láncot, hozzá a már jó hézagokat, szinkront és minden fasza azóta is. Persze nálad lehet más is. A kikopott pillangószelep-tengelyek is beállíthatatlanná tehetik a karbikat és arra gyógyír sincs tudomásom szerint a jobb állapotú karbisor beszerzésén kívül.
Amennyiben a légszűrő házad végén ahol szívja be a levegőt nincs egy ovális darab ami eltakarja az akkumulátort akkor az a baj. Akkor keress egyet a bontóban. Vagy erős celuksz vagy üvegszál erősítésű ragasztó szalaggal kb az egy negyedét takard le a keresztmetszetnek. Nézd meg javult-e. Amennyiben kis mértékben még ragaszd egy kicsit, addig míg jó nem lesz. Vigyázz ha túl sokat ragasztasz le akkor dús lesz a keveréked. Amennyiben ott van az a ovális cső csonk akkor meg kell nézned van e benne egy fojtás ami a teljes kereszt metszetet kb három negyedére lecsökkenti. akkor ott kezd el a ragasztást. Remélem érthető volt. Sajna most nincs erről képem de ha érdekel csinálhatok.
Nekem is csinált ilyet a D modell mert hiányzott a légszűrő szívó csonkja amiben egy fojtás van. Mikor ezt pótoltam jó lett. E modellnél nem tudom
Írj emailt, ha nem venném fel, bár néha azt is vissza dobálja egyesek szerint.