Erre mondják: hasznos és tanulságos!
Következett egy alapos tisztítás majd a finom összerakás. Én összeraktam szárazon csak kentem, hogy könnyen összecsusszanyjon. A szimeringet én egy duplagallérosat raktam bele és a kutyától rendeltem jó fajta olajat bele. A szimeringet nem csavarhúzóval hanem egy műanyag csővel kell feligazítani a helyére. Én egy sima PVC csövet metszettem be hosszában azt ráraktam a keskenyebb teleszkópszárra és azzal toltam a helyére. A porvédőt nagyon finoman kell feltolni ne sérüljön. Az olajat én az alsó csavaron keresztül egy fecskendővel töltöttem bele. 420ml-t töltöttem bele a leírás szerint. A telót letoltam majd bele nyomtam egy fecskendőnyi olajat és kiengedtem a teleszkópot. Mint egy nagy fecskendőnél. Megforgattam "meglötyögtettem" majd ismétlés mindaddig amíg belement a fent jelzett mennyiségű olaj. Nagyon kircsi lett.
Örültem magamnak. Mivel a moci eleje levolt robbantva ezért megláttam, hogy a kipufogó leömlőm rozsdás kicsit így levettem a hűtőt és utána kipufogó leömlőt. Lecsiszoltam és lefújtam a Bauhausban kapható hőálló ezüsttel. Ez eléggé jó minőségű és szép fényes lesz. Na nem egy króm felület de szebb mint a rozsda.
Ezután jött az összeszerelés majd az elfolyt hűtőfolyadék pótlása és a telók visszahelyezése. Én addig toltam fel a teleszkópokat, hogy a felső pereme szépen szintbe legyen a kormányvégnél. Meghúztam a csavarokat és mindent visszaraktam. A fékeket mivel szét toltam ezért újra felpumpáltam, hogy jó legyen. Összerakás után pár fékpróba majd teszt kör. Álom jó lett. Nem hintázik szépen megfog. Nem kemény de nem is úszik. Szóval jó lett.
olyan helyen kéne találkozni ahol nagy parkoló van. pl: M1,M7 kivezetőnél a Tesco parkoló. Ki, honnan tudna eljönni és mi lenne a jó időpont?
Jó lenne ha Kutya , Tóth Gyula és hason nagytudásúak