, pl a beszúrt képen három darab), tudja valaki mennyi van összesen, milyen sűrűséggel kell újratölteni, mivel pontosan. Esetleg valakinek rajza, hol melyik helyezkedik el?
szatuna azért nem a világ teteje, és MRA is akad kint jó áron, legutóbb 50 font körül volt.
.
Sziasztok immáron csak irigy szemlélődő vagyok itt a motorosok között
.. Ha valaki tud ,hall, lát valami komolyabb nagy zizit vagy hasonló gépszörnyet az kérem jelezze
megköszönöm
Ha egyszer megérik a döntés,olcsóbbat vennék,kevesebb mint féláron vannak 30-e km.-el,Ő a Német Ebay-on láttam majd 1500 minimálárral,igaz licit még nem volt Rá,úgy írta,igény esetén új karburátor sorral.Hát igazi kincs!Az én 4-kilósomba jelen pillanatban 60600-km-van,meg amennyiről nem tudok,és maximálisan meg vagyok Vele elégedve,nagyon szeretem!A riasztóról a hozzászólásokat Mindenkinek köszönöm!
A gép 2003.09 forgalomba helyezésű minden papírja megvan nyomon követhető. szalon állapot hibátlan esztétika + motorikus rész.
Mondhatnám úgy is ,hogy szinte új. A motor e7 1999-2000 gyártású ,2003. 09. beüzemelésű. A többit ha esetleg emailen megkeresel.
üdv Tomi