ezért megmerem venni a "H" sebességindexel ellátott gumit is...
, kaptam egy gyönyörű bőrkombit, sajnos nagy lett rám, csere, "ráfizetés", vmi megoldás érdekel (nem, nem adom tovább ajaándékba
), ha tud vki "segíteni":
( na jo ez nem igaz mert nagyon jo motor volt
).
Michelin Pilot road: élettartam hátul 1500km, nem fordul viszont jót fog vizen
Pirelli Diablo rosso: Élettartam hátul 2500km, alattomosan csúszik a legváratlanabb helyzetekben, bután fordul vele a motor.
Pirelli Diablo Supercorsa: élettartam hátul kb. 3500km ragadt szépen, tempós kanyarban viszont labilis.
Dunlop Sportmax D208GP: Élettartam hátul kb. 5000km, ragadt ahogy kell, fordult ahogy kell, csak az első gumi volt hajlamos a hullámos minta mentén felemás mértékben kopni ezért már félidősen rázta a kormányt.
Dunlop Sportmax D209GP NTEC (elöl MSoft/H: Endurance): Élet hátul kb: 5000km, semmi rosszat nem tudnék mondani, hozzátenném, hogy itt váltottam 190/55-ös hátsóra amitől ledöntött motornál elképzelhetetlenül stabilabb lett a menet.
És végül az istenek gumija:
Dunlop Sportmax D211GP Racer (E:Medium/H:Endurance)(amiből a második garnitúrát fogyasztom): Élettartam elöl kb. 11.000km, hátul 7000km volt ami hihetetlen pláne, hogy atomstabil akkor is ha kanyarból kifelé megszalad a csukló.
Ja, volt Conti Race attack is de kopásmentesen továbbadtam, az nem gumi így nem is véleményezem. A Contit még a robogóról is ledobtam mert naponta 3x akart megölni.
Összesítve a túra- és mindenes gumikkal csak beszoptam. Nem voltak jók és nagyságrenddel hamarabb koptak el, mint az utcalegális pályagumik. Egyedül tartós tempós autópályázásra nem valóak a kedvenceim.