. Kényelem: nagy ülés, még az utasnak is hatalmas hely van, nekem sima plexivel is jó szélvédelme van, 140felett szoktam csak bebújni mögé, vagy még ott sem
.
. Megbízhatóságra valaki nekem azt írta még régebben, amikor magam is keresgéltem mocit, hogy elpusztíthatalan. Nekem műszaki problémám még nem volt, csak egyszer lemerítettem az aksit
. Megyek számolgatni, meg csinálok valamit a kuplungal, mert rohadt kemény lett, kicsit megkenem a bowdent
)
, legutóbb 12literrel elmentem 180-190km-t.
nyáron barátnőmmel ott voltunk nyaralni
, hát amilyen szép minden, és kanyargós és tökjó
.
ott ment el legelni, szerencsére csak 20al kb
Minden nap azon megyek veszprémbe, ha suliba vagy dolgozni mocival megyek, lehet menni szépen rajta, csak kora tavasszal még tapasztaltam közel 0 fokokat reggel, mikor máshol már 5-8 fok volt
A ZR-7 kb 8 km/h-val megy gyorsabban végsebességre mint egy nyitott ZiZi400. ( a kis ZZR kb 200-at tud, a ZR7 majdnem 210-et. ) A lényeg nem a top speed, hanem a FOLYAMATOS és egekbe érő nyomatékhegy, ami zavartalan csámborgássá teszi a motorozást, bármilyen tempónál, bármelyik sebességfokozatban.
A szerelőm 1981-es Z750-ét (FIGYELEM, UGYANAZ A BLOKKJA MINT A 2001-ES ZR-NEK ! 20 ÉV!) leáttételezték. 100-nál a gyári 4800 helyett, 3500-at (!) forgott csak. Ugyanolyan rugalmas maradt, 4-5 ezren utazott vele hosszú távon, és 100.000 km felett elment a motorblokk gond nélkül...