Most már nem tudok szabit intézni, de legközelebb érdekel a dolog: a tesztnapokon tapasztaltak alapján nem vagyok egészen béna a kanyarokban, de a Ringen még soha nem jártam (vagyis magán a körön nem mentem még) egy lassú csoportos gurulást szívesen kipróbálnék legközelebb!
Akkor oda még edz egy kicsit: a szállástól a kiinduló pont 150-re van, meg a szerpentin végétől haza is van még vagy 700... Szóval egy ilyen nap, ami Garda-kerülést, Dolomitokat és Osztrák látványutakat is tartalmaz, könnyen 4számjegyű kilométerbe csap át. De megéri: minden egyes csepp benzin amit arra áldozol valódi kincs. Imádom.
jó volt, csak egyszerűen elszállt, ezért most kuplung be, gázkar tövig kombináció a duda , szerintem elszakadt a vezeték, kicsit kivolt rágódva, holnap jobbban ránézek, mert ma csak összecsavartam. minden más műxik a kapcsolóknál, nem hinném h kontakthibás
Ha nem megy, próbáljatok rá egy másik kürtöt - autósboltban párszáz forintért már találsz normálisat, ami nagyobbat is szól mint a gyári (néha nem árt...)
Elkezdtem szétkapni a Zizit, kicsit kitisztogatom, duda nem műxik, biztositék átnézve, vezetéken kivűl ötlet?
Holnap jön Géza is, övének is nekiesünk meg meghegesztjük a doboztartót, mert ma még azt is megtanultam
Ha a Mátra ennyire teccett, egyszer el kéne jönnötök velünk a Gardára ! - van egy light-os útitervem a hazaútra, többek között ilyen finomságokkal, mint a képen látható rész : szűk 150 km, kb. 2000 méter szintkülönbséggel, és a kanyarokra jellemző, hogy bő 4 óra (!) volt ezt a szakaszt megtenni a ZiZivel !
Ja-ja. Megjártuk, bár nem munkahelyi kötelességként.
Sajnos láttunk is egy műanyagozásra szoruló motort , mentőautóval az oldalán; a nagy figyelmeztető tábla ellenére.
duB: HRinggre szeretnéd felvinni elsőnek Hófehérkét? Remélem Vidor lesz belőled utána, nem Morgó.
aug 8
aug 22
Te nem gyüsz fel pöstre Hringezni?
Holnap jön Géza is, övének is nekiesünk meg meghegesztjük a doboztartót, mert ma még azt is megtanultam
Nem tudja valaki estleg, hogy első fékmunkahengerhez felújító készletet hol lehet és mennyiért kapni?
Előre is köszike!
Sajnos láttunk is egy műanyagozásra szoruló motort
duB: HRinggre szeretnéd felvinni elsőnek Hófehérkét? Remélem Vidor lesz belőled utána, nem Morgó.
http://maps.google.com/?ie=UTF...
Nagyon kíváncsi vagyok a motorodra...
Tegyél majd föl képeket!
Üdv Kill bill.
csak akkor ha megálltam!
Ma a Mátrai szakasz fasza volt, bár kicsit elfáradtam közbe.