) Én 1997est néztem ki és 35000km-el van. Remélem nem esek abba a hibába, hogy szerelem első látásra/kipróbálásra el is viszem a legelsőt!
. Én cuccban 70kiló felett vagyok, ha nem is dobálom, de boldogulok a kétszáz kilójával, gyorsulni tud, bár a kezed a helyén marad, ketten is mentünk már vele, tök nyugalommal mertem előzni, van benne erő. nálam valahol 180-190környékén volt a vége, utazó is 150, ami bőven elég ha nem direktbe száguldozni akarsz. ALKATRÉSZ IS VAN HOZZÁ, csak kicsit körbe kellene nézni! Bontók, illetve ha nincs, akkor rendelésre van hollandiából vagy japánból, két hét alatt itt is a cucc. Sokan csóválják a fejüket, mert tényleg sokkal egyszerübb levenni a polcról az alkatrészt, mint rendelni vagy utánanézni, de ha normális emberrel akadsz össze, akkor lesz hozzá ami kell. Meghibásodni minden megtud, ez nem egy kihegyezett motor, bírni fogja. 94es motorban tényleg nem 18ezer kilóméter van, elsem szabad hinni! Nézd meg amit kinéztél, meg még egy párat ha van rá módod, aztán majd eldöntöd h tetszik-e.
.
Örülök hogy ezt írtad, mert már kábé 1hete hezitálok azon hogy milyen motort vegyek, de a zzr-nél nem találtam szebbet! Akkor lehet már a héten meg is veszem amit kinéztem! Azt hallottam, hogy arra vigyázzak amikor veszem, h szokása 8000nél 1es fokozatban kidobni a sebességet! Van esetleg még olyan, amire figyelnem kellene, mikor megnézem vásárlás előtt a motort?
Bár igazából 19. ha azt a másik hajót nem nyomják be elénk.
.
) es rovidke beszamolot. Orulnenk neki jo paran az biztos
.
Mire figyelj? Elöszőr is a motortípus kiválasztásánál ne hallgass magadon kívűl senkire szerintem. Mindenkinek mások az igényei, elvárásai a kétkerekűekkel szemben. Mi egyébként is elfogultak vagyunk itt a fórumon.