Szerintem igen! Egy haveromnak volt ZZR 400 -a és volt hozzá egy + 600 blokkja! Simán belerakta a 600-as blokkot! 400-as kipuf rendszerrel! Ha egyébként egymás mellé rakod a két blokkot kívülről nem mondod meg hogy melyik melyik!
Egyetlen igazi nagy esésem pont így történt: mentem a garázstól a 200 méterre lévő házunkig. Murva, rövid-gatyában, trikóban (bukóm a garázsban persze) - mögöttem féktáv, kkhhrrr...sssss....PUFF !
Elmaradt szakmunkásvizsga, meg egy Freddy Krueger pofázmány 3 hétre.
Jaja, jó volt a mai kis gurulás, de legközelebb tuti veszek dzsekit! Rohadt darázs!
De mindig szoktam, de most úgy a meleg miatt otthon maradt, na de soha ilyet mégegyszer!
Huh, egy hetet elmaradok es mar van mit olvasni
Sajnos 9-10-en semmi kepen nem tuodk jonni, reggel 8-an indulunk egy nagy erdelyi turara.
El sem tudom mondani mennyire sajnalom, hogy nem lehetek ott .
Holnap delutan egy jo kis gurulas azert kene, mert majd ket hete nem ultem motoron.
dub: kesz lett vegre a Hofeherke?
Ocsilaci: mikor lesz moci?
Zizzer: Hetfon beszeljunk majd a tesod cuccairol (keso, nagyon keso delutan)
Nagyon szép lett!
Erőteljesen nézelődök minden felé de valószínű, hogy marad az Olasz import.
tömitőgyűrű
Egyetlen igazi nagy esésem pont így történt: mentem a garázstól a 200 méterre lévő házunkig. Murva, rövid-gatyában, trikóban (bukóm a garázsban persze) - mögöttem féktáv, kkhhrrr...sssss....PUFF !
Elmaradt szakmunkásvizsga, meg egy Freddy Krueger pofázmány 3 hétre.
De mindig szoktam, de most úgy a meleg miatt otthon maradt, na de soha ilyet mégegyszer!
Sajnos 9-10-en semmi kepen nem tuodk jonni, reggel 8-an indulunk egy nagy erdelyi turara.
El sem tudom mondani mennyire sajnalom, hogy nem lehetek ott
Holnap delutan egy jo kis gurulas azert kene, mert majd ket hete nem ultem motoron.
dub: kesz lett vegre a Hofeherke?
Ocsilaci: mikor lesz moci?
Zizzer: Hetfon beszeljunk majd a tesod cuccairol (keso, nagyon keso delutan)
még nemzom, lehet elnézek anyuékhoz.holnap de. megbesz.
na, elnyomtam 1 teso pizzát egész jóvót, jöhet a sör!