Az én gépem sajnos eladó házvásárlás miatt. Ha érdekel az adatlapon van fönn kép és e-mail-en is tudok küldeni, mivel sürgős és itt a szezon vége akciósan 450000-ért árulom. Ha érdekel keress meg elérhetőségeim is fönn vannak az adatlapon.
ja, mondjuk így ez elég kibaxós... émmá detoxba feküdnék, ha nem kaptam vóna meg a gépet 2 hónappal ezelőtt, bele is nyomtam 2800-at fiatal vagy émmegmá öreg, vígasztaljon, h nekem is ösze kell szednem a pénzt sulira. 1ébként használt gumával már lenyomtam 6-8 ezret, most is az van a gépen.
Ez igaz, de én nyáron sem motoroztam szinte semmit, mert a hengerfej ekkor lett felujitva, és néhány alkatrészt elég lassan jött meg májusban hajtottam talán utoljára a paripát. Jelenleg egy gumicsere kellene, meg ingyen tankolás, de jelenleg felesleges 50ropim nincs sajna, és asszem a Road Attackból nem engedek, eddig minden minőségi alkatrész került bele, használtat nem veszek-ez is az én hülyeségem
Srácok, szomorú hírt kell közölnöm: Nemnagyon fogok mostanában motorozni a kib@szott egyetem miatt. Sajnos a költségtérítés elviszi az összes pénzemet, és nem lesz zseton egy-két hónapig, uh majd csak a hidegben fog hasítani a Zizi
Nektek jó motorozást, élvezzétek amig lehet
Dub! Szerintem monster esetleg átszinezve a fehérhez
dubpages
thx, erre gondoltam én is
ja, aki váciúti felüljárónál 14ezernél váltott el nem én vótam
Nektek jó motorozást, élvezzétek amig lehet
Dub! Szerintem monster
Ha nem kell a JoeBar akkó mindjárt kitöröltetem a hsz-t , és megcsinálom januárban magamnak, a KLR650-re
Ha 'trendi' akarsz lenne, akkor meg a 'Monster' embléma, az idén nagyon hasít
is néz ki pl: