igaza volt a gyereknek morrisonsnál tényleg te vagy az oridzsi kidubó
, illetve privát üzenet. Hozzánk szerencsére kevés huligán jár kitöltetlen adatlappal, ekkora mocikat már nem 16éves hülye gyerekek vesznek (ezt nem tudom minek írtam, max jó vitainditónak
).
: Szétválogattam ma a zoknijaimat, az alábbi eredménnyel: 14pár kuka, 27(!)pár hibátlan, és két darabnak nem találtam a párját
. most jönnek a pólók
!
nem félnek, hogy bedobom a 260 kilót a gördobozba?
Amúgy jó is volt ez a 270km legalább összeszoktam vele. Egy álom a gép.
(na jó azt nem)
2, Készülj fel előre az átíratás nehézségeivel - bár ez esetben egy lelkes Kawasaki kereskedő sokat tud segíteni. ( Anno Kex is 'feketén' átütött számokkal és hasonló bajlódásokkal kezdte, végül mégis nekirugaszkodott és azt hiszem sikerült is legalizálni.)
3, Azért nézz körül előbb a Grandenál, az Ebay-en meg a használtautón. Néha 7-800 ért már egész jó, 2000 körüli/utáni 600-asokat árulnak - úgy pedig nincs már értelme egy 94-96-os, 400-ast faragni, plusz 250-300 ezerért, ha 'készen' az eladott motor árából + 300-ból vehetsz egy fiatalabbat, nagyobbat.
Pl. ez itten, ha leszámolod az építés 250-300 ezres költségét, nem hiszem hogy 450 körül ne lehetne eladni egy 99-es 400-as ZZR -t.